O mai ştii? A STRÎMBAT din nas la Olimpiadă după ce Sandra Izbaşa i-a luat AURUL în 2012? Cum ARATĂ ACUM! Galerie FOTO

Marian Popovici   
in Galerie foto
27/07/2016, 14:12
O mai ştii? A STRÎMBAT din nas la Olimpiadă după ce Sandra Izbaşa i-a luat AURUL în 2012? Cum ARATĂ ACUM! Galerie FOTO GALERIE FOTO

McKayla Maroney a devenit cunoscută în întreaga lume la Olimpiada de la Londra. Gimnasta americană a fost mare favorită în finala de la sărituri, dar Sandra Izbaşa i-a furat aurul olimpic.

La ceremonia de premiere, Maroney a fost fotografiată cu o mimică prin care i se putea citi dezamăgirea, iar imaginea ei a devenit virală cu numele : “McKayla is not impressed”.

CLICK SUS PE GALERIE FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINILE  

Tînăra gimnastă a crescut între timp şi a devenit o femeie în toată firea. Are mii de admiratori pe reţelele de socializare, unde îşi răsfaţă fanii cu imagini provocatoare.

Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali a vrut să-l transfere pe Marius Briceag. De ce nu l-a luat pe fundaşul Craiovei

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×