Life

Gina Chirilă, soția lui Bogdan Vlădău, a născut o fetiță. Ce nume frumos a ales pentru micuță

26.05.2020 | 16:44
Gina Chirila sotia lui Bogdan Vladau a nascut o fetita Ce nume frumos a ales pentru micuta
ADVERTISEMENT

Gina Chirilă, nevasta lui Bogdan Vlădău, a născut o fetiță de nota zece. Frumoasa blondină a devenit ieri, 25 mai, mamă pentru întâia oară.

Gina Chirilă a născut o fetiță sănătoasă pe 25 mai

Fotomodelul, fostă concurentă la Bravo, ai stil Celebrities 2020, a strâns-o în brațe pe micuța Katia cu mari emoții și chiar a postat o fotografie cu bebelușa pe internet.

ADVERTISEMENT

„Mai avem puțin, sunt foarte mulțumită cu parcursul sarcinii până acum, chiar dacă la început a fost mai greu. În primele 4 luni am avut nevoie de perfuzii din cauza stărilor de vomă frecvente, dar acum totul este în regulă.

Mă bucur de liniște și odihnă, dar în același timp nu uit să fac mișcare și să mă ocup de atelier”, declara în urmă cu două luni Gina Chirilă pentru revista Unica.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Bravo, ai stil a avut probleme la începutul sarcinii

Fosta concurentă de la Bravo, ai stil Celebrities a fost nevoită să părăsească show-ul asta deoarece sarcina nu îi permitea să se expună stresului de pe platourile de filmare.

Frumoasa blondină a abandonat concursul, în timp ce Bogdan Vlădău, soțul ei, se lupta în cele mai grele condiții departe de țară, în reality- show-ul Survivor filmat în Republica Dominicană.

ADVERTISEMENT

În afară de primele săptămâni, unde s-a confruntat cu stări de rău specifice începutului sarcinii, vedeta nu a avut probleme în tot acest timp.

Una din temeri era că va naște în timpul stării de urgență, însă micuța a așteptat cuminte și a venit pe lume în cel mai bun moment.

ADVERTISEMENT

Bogdan Vlădău și Gina Chirilă formează unul din cele mai frumoase cupluri din România. Cei doi, manechini de profesie, s-au cunoscut în urmă cu ceva timp, iar de atunci sunt de nedespărțit. Acum se pot bucura de propria lor familie.

gina chirilă
Prima imagine cu fetița, postată chiar de mămica Gina Chirilă
ADVERTISEMENT
Tags: