Life

Gina Felea, apariție inedită la Chefi la cuțite. Actrița i-a făcut pe jurați să râdă copios

20.10.2020 | 23:55
Gina Felea aparitie inedita la Chefi la cutite Actrita ia facut pe jurati sa rada copios
Gina Felea, apariție inedită la Chefi la cuțite. Actrița i-a făcut pe jurați să râdă copios. Sursa foto: captură video Youtube
ADVERTISEMENT

Anca Dinicu, actrița care o interpretează pe celebra Gina Felea în serialul „Băieți de oraș”, a avut o apariție inedită în cadrul emisiunii culinare „Chefi la cuțite”. Vedeta Antena 1 a intrat perfect în pielea personajului, având grijă să arate precum soția lui Malone, dar și să se comporte ca atare.

Blondina le-a pregătit celor trei jurați, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, un preparat extrem de colorat. Mai exact, concurenta a pregătit o rețetă inedită de hamsii cu polenta, așadar mâncarea din farfurii a avut culoarea roșie.

ADVERTISEMENT

Bucătarii nu s-au lăsat impresionați de preparat, neavând nici măcar curaj să-l deguste. Inițial, Cătălin Scărlătescu a vrut să-i ofere cuțitul, însă s-a răzgândit rapid fiind încurajat de ceilalți doi colegi să renunțe la idee. Cel puțin bucătarului i-a plăcut nessul făcut de concurentă.

Gina Felea, moment amuzant la Chefi la cuțite. Cum au reacționat bucătarii

Ce-i drept, mâncarea nu a fost apreciată și savuroasă, însă nu același lucru se poate spune despre dialogul dintre Gina Felea și cei trei bucătari de la „Chefi la cuțite”, care au presupus că preparatul a fost pregătit de Scufița Roșie de la Vama Veche.

ADVERTISEMENT

Mare le-a fost surpriză când a intrat în platou tânăra actriță. Gina Felea, personajul îndrăgit din „Băieți de oraș”, a avut numeroase replici amuzante care i-au distrat copios pe bucătarii de la Antena 1. Jurații au râs cu lacrimi, neputându-se abține nici măcar cei din spatele camerelor de luat vederi.

„Ai mâncat? Spune-mi impresia ta, nu despre mine că pe aia o știu. Râzi de mine? Nu înțeleg, sper că mi-ai dat cuțitul. Haideți, spune-ți ceva, nu mă lăsați așa”, spune actrița Anca Dinicu în fața celor trei bucătari de la „Chefi la cuțite”.

ADVERTISEMENT

Replica celebrilor jurați nu a întârziat să apară, Sorin Bontea mărturisind că a mâncat un preparat similar doar în Torino. „Mă bucur”, a mai spus Gina Felea, moment în care câștigătorul „Asia Express” nu s-a mai putut abține din râs.

„E senzațională, jur”, declară Cătălin Scărlătescu, în timp ce Florin Dumitrescu se arată interesat să afle care este povestea de viață a personajului din fața lui, dar și cum a avut ideea de a face un asemenea fel de mâncare.

ADVERTISEMENT

„Mămăliga e roșie ca să-i dea un pic de culoare, să nu pară sărăcie. Să pară că e pe opulență. Nesul e frecat de mine cu mânuțele astea două, chiar e bun. N-are zahăr, bea liniștit”, adaugă Gina Felea.

ADVERTISEMENT