Life

Gina Matache, atac la adresa fiicei sale, Oana, despre relația cu Radu Siffredi: “Crește-ți copiii și vei ști cât datorezi părinților tăi”

Gina Matache a lansat un atac la adresa fiicei sale, Oana Matache, în legătură cu relația cu Radu Siffredi, cu care nu e de acord.
09.03.2023 | 19:50
Gina Matache atac la adresa fiicei sale Oana despre relatia cu Radu Siffredi Cresteti copiii si vei sti cat datorezi parintilor tai
Gina Matache, mesaj despre relația Oanei Matache Sursa foto: Facebook, Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gina Matache a postat un mesaj în legătură cu relația fiicei sale, Oana Matache. Sora Deliei formează un cuplu cu Radu Siffredi, după divorțul de Răzvan Miheț, însă mama ei nu vede deloc cu ochi buni legătura dintre ei.

Gina Matache, un nou mesaj despre relația fiicei sale, Oana Matache

Ieri, Oana Matache a transmis un mesaj dur legat de scandalul privind relația ei cu Radu Siffredi, cu care mama ei nu este de acord. Sora Deliei i s-a adresat și Ginei Matache, iar reacția acesteia nu a întârziat să apară.

ADVERTISEMENT

Mulți au criticat-o dur pe Oana Matache după ce a pus capăt mariajului cu Răzvan Miheț, tatăl copiilor ei. Aceasta s-a mutat cu noul ei iubit, Radu, în vârstă de 28 de ani, însă mama ei nu este deloc încântată de legătura dintre ei.

Gina Matache a avut de spus cuvinte dure la adresa lui Radu Siffredi. Artista consideră că tânărul reprezintă o influență negativă pentru nepoții ei. În plus, femeia se teme ca nu cumva fiica ei să regrete ceea ce se întâmplă acum.

ADVERTISEMENT

“Preia o casă, o familie, și vei ști cât costa zilnic oala care îți potolește foamea… crește-ți copiii și vei ști cât datorezi părinților tăi. Odată ce îți porți propria apă, vei afla valoare fiecărei picături”, a scris Gina Matache pe pagina sa de Instagram.

Gina Matache
Gina Matache, o nouă postare în legătură cu relația Oanei Matache. Sursa foto: Instagram

Unii internauți i-au dat dreptate Ginei Matache în legătură cu reacțiile sale despre relația Oanei Matache. Pe de altă parte, alții consideră că artista exagerează și că fiica ei ar trebui lăsată să ia propriile decizii.

ADVERTISEMENT

Relația dintre Oana Matache și Radu Siffredi este una intens discutată în mediul online. În urmă cu câteva zile, Gina Matache a publicat un videoclip în care noul partener al fiicei sale a folosit cuvinte obscene în preajma copiilor Oanei. Ulterior, clipul a fost șters, dar multe persoane au apucat să-l vizualizeze.

Oana Matache, reacție după ce relația ei a fost intens criticată în mediul online

Oana Matache nu a mai putut suporta criticile în legătură cu viața ei amoroasă. Din acest motiv, sora Deliei a decis să posteze un mesaj tranșant pe Instagram, în care le-a explicat internauților că niciodată nu ar alege pe cineva nepotrivit lângă ea și copiii ei.

ADVERTISEMENT

În plus, aceasta a ținut să precizeze că a rămas în relații bune cu fostul soț. Răzvan Miheț îi vede regulat pe copiii pe care cei doi îi au împreună. Oana Matache nu înțelege de ce mama ei este atât de dură atunci când vine vorba de relația sa.

“Am fost blamată public pentru acțiunile pe care le-am efectuat în utlima vreme, și mi se pare ireal cum cineva poate să creadă că sunt în stare să-mi pun copiii în pericol sub orice formă. (…)

Cred că nimeni nu are dreptul să judece o femeie atât de aspru, să o blameze pentru alegerile făcute în viață, și să o jignească în repetate rânduri în așa hal cum au făcut-o anumite persoane.

Îmi doresc foarte mult ca acest scandal să ia final. Nu cred că privește pe nimeni felul în care aleg să-mi trăiesc viața și să-mi educi copiii. (…)

Nu mi se pare corect felul în care mama mea a procedat, și nu consider că s-ar fi ajuns la această stare de hate general, dacă nu ar fi învelit personajul partenerului meu într-o imagine problematică fără nici o dovadă sau fără a-l cunoaște personal măcar”, a scris Oana Matache pe Instastory.

ADVERTISEMENT