ADVERTISEMENT
Life

Gina Matache, probleme serioase de sănătate. Cu ce se confruntă mama Deliei: “Nu există tratament”

Gina Matache, mama cântăreței și juratei de la iUmor Delia, a vorbit despre problemele medicale cu care se confruntă în momentul de față.
Autor: Alexa Serdan | 02.07.2021 | 12:20
Gina Matache, probleme serioase de sănătate. Cu ce se confruntă mama Deliei:
Gina Matache, probleme serioase de sănătate. Cu ce se confruntă mama Deliei: "Nu există tratament”. Sursa foto: Facebook.com

Cântăreața de muzică populară a ajuns în urmă cu mai bine de jumătate de an la spital pentru a se opera de tiroidă, artista având o situație neplăcută și la mână, în ciuda faptului că s-a operat acum ceva vreme.

ADVERTISEMENT

Artista a trecut printr-o recuperare extrem de grea, dar din păcate, problema medicală nu s-a ameliorat nici acum. Gina Matache a mărturisit că nu există niciun tratament pentru boala sa.

Mama Deliei are din nou probleme medicale. Prin ce trece Gina Matache acum

Mama Deliei este descurajată de situația prin care trece din cauza problemei de sănătate, asta pentru că medicii nu au găsit niciun leac pentru mâna sa.

ADVERTISEMENT

Gina Matache are dureri foarte mari la membrul superior, declarând recent că nu mai vrea să facă nimic. Vedeta a luat decizia să se lase în voia lui Dumnezeu pentru a vedea ce se întâmplă.

Solista nu mai ia niciun fel de tratament pentru mână, problema medicală fiind mult mai gravă decât credea înainte de a ajunge pe masa de operație.

ADVERTISEMENT

„Nu mai am cum să lupt, nu mai vreau să mă duc în spitale. Nu mă mai duc, stau acasă liniștită, nu țin niciun tratament și Dumnezeu cu mila, cum o vrea așa face. 

Problema la mână e mai complicată decât credeam noi, nu prea există leac, nu prea avem practică, sunt lucruri puțin studiate.

ADVERTISEMENT

Mi s-a zis că mai mult nu se poate, deci ce poți să înțelegi. Nu există tratament”, a spus solista de muzică populară în cadrul unei emisiuni TV, potrivit wowbiz.ro.

Gina Matache, fără sensibilitate la degetele de la mână

Gina Matache a crezut că problema medicală va trece după operația suferită în urmă cu mai bine de un an și jumătate, dar din păcate, recuperarea, deși complicată și dură, nu a jucat un rol foarte mare.

ADVERTISEMENT

Mama juratei de la Antena 1 nu are sensibilitate la unele degete și nu mai poate să apuce nimic, lucru care durează deja de ceva vreme.

Rezultatul nu este cel la care se aștepta, însă artista încearcă să nu se mai gândească atât de tare la această problemă. Cântăreața își ocupă timpul cu nepoții pentru a uita de neplăcerile cauzate de situația medicală.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!