Life

Gina Matache, revoltată! Și-a spus toate nemulțumirile: „Unde stai la cerșit…”

Gina Matache, revoltată pe rețelele de socializare. Mama Deliei și-a spus nemulțumirile și nu a vrut să menajeze pe nimeni.
22.03.2023 | 22:02
Gina Matache revoltata Sia spus toate nemultumirile Unde stai la cersit
Gina Matache, revoltată! Ce o nemulțumește pe mama Deliei. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Gina Matache s-a arătat revoltată pe rețelele de socializare. Mama Deliei și-a spus toate nemulțumirile pe care le avea, fără perdea.

Gina Matache, revoltată! Ce o nemulțumește pe mama Deliei

Gina Matache a început să fie foarte activă pe rețelele de socializare, iar acum a atins un nou subiect sensibil pentru mulți. Mama Deliei a vorbit despre vremea când era la liceu și ce schimbări sunt acum pentru copiii care merg la școală.

ADVERTISEMENT

Gina Matache a postat o imagine de pe vremea când ea era la liceu și trebuia să poarte uniformă. Aceasta a lăudat faptul că atunci toți copiii erau egali tocmai pentru că erau îmbrăcați la fel.

Acum, situația s-a schimbat complet, spune mama Deliei. Gina Matache este revoltată că la școală merg „fetele de baștani” și multe staruri de pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

În zilele noastre, cei care au o meserie normală sunt considerați „proști”, spune tot Gina Matache. Aceasta a spus că rețelele de socializare sunt la putere, mai ales Tiktok-ul.

Iar cei care nu au cont de Tiktok sunt batjocoriți de ceilalți copii. Doar că cei care încearcă să facă bani pe Tiktok stau, de fapt, la cerșit, spune Gina Matache.

ADVERTISEMENT

 „Pe vremea mea, așa arăta uniforma de liceu. Poate nu era cea mai frumoasă, poate ne enerva să o purtăm, dar eram toți egali la școală.

Astăzi e greu să ții pasul cu fetele de baștani, cu starurile care te privesc de sus… Mai nou, observ că ești prost dacă ai o meserie banală. Ești luat peste picior dacă nu ai cont pe TikTok, unde stai la cerșit. Pfhai… am trăit degeaba.”, a scris revoltată Gina Matache, pe contul ei de Instagram.

ADVERTISEMENT

Gina Matache a fost vocală și în ceea ce privește noua relație a fiicei sale

Gina Matache nu s-a ferit să își spună părerea legată de noul iubit al fiicei sale, care și-a părăsit soțul pentru Radu Siffredi. Aceasta a criticat-o dur pe propria fiică pentru că și-a părăsit soțul.

Astfel, Gina Matache este de partea soțului Oanei Matache și nu s-a ferit să îl critice pe actualul iubit al fiicei sale. Motiv de revoltă pentru Oana Matache.

„Nu mi se pare corect felul în care mama mea a procedat, și nu consider că s-ar fi ajuns la această stare de hate general, dacă nu ar fi învelit personajul partenerului meu într-o imagine problematică fără nici o dovadă sau fără a-l cunoaște personal măcar”, a scris Oana Matache pe Instastory.

ADVERTISEMENT