Life

Gina Pistol a dat vestea cea mare pentru fanii Asia Express. Se va întâmpla în curând

Gina Pistol nu mai este la cârma emisiunii Asia Express, de la Antena 1, dar continuă să-și țină fanii la curent cu ultimele informații.
07.08.2021 | 14:59
Gina Pistol a dat vestea cea mare pentru fanii Asia Express Se va intampla in curand
ADVERTISEMENT

Sezonul cu numărul patru va fi prezentat de Irina Fodor, nimeni alta decât soția lui Răzvan Fodor. Bruneta este cea care a înlocuit-o pe iubita lui Smiley și la „Chefi la cuțite”.

Cu toate acestea Gina Pistol vorbește în continuare despre reality show-ul de la Antena 1, care va apărea în curând pe micile ecrane. Vedeta este cea care le-a dat internauților vestea cea mare.

ADVERTISEMENT

Gina Pistol, informație prețioase despre Asia Express. Când apare pe post

Mai exact, Asia Express 4 va apărea pe micile ecrane la început de toamnă, chiar în luna septembrie. Asta înseamnă că nu mai au foarte mult de așteptat până află provocările din acest sezon.

„Drumul Împăraților e aproape”, au mai anunțat la rândul lor producătorii reality show-ului de la Antena 1, pe pagina de Instagram.

ADVERTISEMENT

„În sfârșit”, „Abia aștept”, „Iupiiii” sau „Să înceapă o dată”, sunt câteva dintre comentariile lăsate de internauți în mediul virtual.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de ???? ??????? ???Â??? (@asiaexpressromania)

Postarea nu a adunat numai foarte multe mesaje, ci și peste 10.000 de aprecieri, semn că oamenii abia așteaptă să descopere ce s-a petrecut pe Drumul Împăraților cu cele 9 echipe.

ADVERTISEMENT

Lidia Buble, cea care se numără prin concurenții de la Asia Express 4, s-a bucurat enorm să afle când apare pe micile ecrane emisiunea în care a concurat alături de sora sa, Estera.

Gina Pistol, cu gândul la Asia Express. Cu ce amintiri a rămas

„Colegii mei, dar cred că și concurenții sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru aventura Asia Express continuă. Doamne… îmi imaginez cum era ziua de dinaintea plecării.

ADVERTISEMENT

Ești foarte agitat, stresat, verifici încă o dată bagajele, pentru că oricum ai făcut-o de 1.270 de ori, verifici dacă ai achitat toate facturile, îți iei la revedere de la cei dragi și ai așa o nerăbdare în suflet.

Dar să știți că mă gândesc la voi și o să-mi lipsească aventura asta. Voiam să vă spun să aveți grijă de voi și să vă întoarceți cu bine acasă și să-mi trimiteți 5.760 de poze de unde sunteți, că dacă nu vă bat.

Și mai aveam să vă spun ceva. A, da simpaticilor, Asia Express continuă”, a spus Gina Pistol înainte de începerea filmărilor de la Asia Express 4, pe Instagram.

ADVERTISEMENT