Life

Gina Pistol a dezvăluit cum începe ziua ei și a lui Smiley de când au devenit părinți: “E o rutină banală pentru mulţi oameni”

Gina Pistol a explicat cum își încep ziua ea și Smiley de când au devenit părinți. Ce rutină au cu fiica lor, Josephine, dimineața.
07.12.2022 | 11:16
Gina Pistol a dezvaluit cum incepe ziua ei si a lui Smiley de cand au devenit parinti E o rutina banala pentru multi oameni
Gina Pistol, dezvăluiri din viața de familie. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gina Pistol a dezvăluit ce rutină au ea și Smiley dimineața, de când au devenit părinți. Fiica lor, Josephine, îi ajută să se mențină în formă.

Gina Pistol a dezvăluit cum începe ziua ei și a lui Smiley de când au devenit părinții lui Josephine

Smiley și Gina Pistol au devenit părinți pentru prima dată în martie 2021, atunci când a venit pe lume Josephine Ana.

ADVERTISEMENT

De când s-a născut fiica lor, cei doi au pus-o pe primul loc. Aceștia recunosc că viața de părinte este frumoasă, dar vine și cu greutăți, în același timp.

Atât vedeta de la Antena 1, cât și antrenorul de la Vocea României se dedică în totalitate vieții de familie. Cei doi se bucură de fiecare dată de timpul petrecut alături de fetița lor.

ADVERTISEMENT

Gina Pistol a dezvăluit că ea și Smiley au un ritual atunci când vine vorba de Josephine și sunt amândoi acasă. Cei doi pun muzică încă de dimineață și dansează alături de fiica lor. În acest fel reușesc să facă și exerciții fizice.

“Atunci când reușim să fim acasă amândoi, avem rutina noastră cu Josephine. 

Punem muzică și dansăm, încă de dimineață – e cel mai bun exercițiu de cardio pe care fiica noastră îl face cu noi, stăm împreună, mâncăm în tihnă, o băgăm împreună la somnul de după-amiază, citim povești…

ADVERTISEMENT

E o rutină banală pentru mulți oameni, dar pentru noi înseamnă foarte mult.”, a declarat Gina Pistol pentru tvmania.ro.

Josephine este un copil foarte cuminte

Din fericire, Josephine este un copil cuminte și ascultător, motiv pentru care Gina Pistol nu se confruntă cu probleme.

ADVERTISEMENT

Micuța vine lângă mama ei atunci când se machiază sau își pregătește hainele. Aceasta înțelege că nu trebuie să se joace cu anumite lucruri, spre uimirea Ginei Pistol.

“Vine lângă mine atunci când îmi pregătesc ținuta, se uită, atinge anumite obiecte, dar îi explic ca unui om mare, unde are voie și unde nu și înțelege.

Se mai uită în trusa mea de machiaj, ia pensulele, se joacă cu căpăcelele de la creioane, dar îi explic să aibă grijă să nu le spargă.

E un copil foarte cuminte, nu trebuie să îi spun de două ori că nu e bine să facă anumite lucruri. E incredibil când de mult pot înţelege nişte copii.”, a mai explicat prezentatoarea de la Chefi la Cuțite.

Smiley și Gina Pistol au planuri și de sărbători. Crăciunul îl vor petrece alături de familia antrenorului de la Vocea României, iar de Revelion vor merge la munte, unde artistul va susține concerte. După aceea, cei doi se vor bucura de o vacanță.

ADVERTISEMENT