Life

Gina Pistol a dezvăluit secretul siluetei perfecte după naștere. Cum a scăpat de kilogramele în plus

06.05.2021 | 16:54
Gina Pistol a dezvaluit secretul siluetei perfecte dupa nastere Cum a scapat de kilogramele in plus
Gina Pistol, emoționată după înlocuirea de la Asia Express 4. I-au dat lacrimile când a văzut mesajele primite Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Gina Pistol a dezvăluit secretul siluetei perfecte de după naștere. Frumoasa blondină a mărturisit cum a topit kilogramele în plus acumulate în timpul celor 9 luni în care a purtat-o în pântece pe fiica sa, Josephine Ana. 

Vedeta a luat peste 15 kilograme în timpul sarcinii, fără să se gândească prea mult la acest aspect. Iubita lui Smiley a trecut printr-o serie de modificări hormonale, însă după ce a devenit mamă s-a pus pe treabă și a dat jos toate kilogramele acumulate.

ADVERTISEMENT

Fosta prezentatoare de la „Chefi la cuțite” a început să facă din nou sport după naștere și a avut mare grijă la alimentație. Gina Pistol nu s-a oprit aici și a fost atentă și la pielea sa pe care a hidratat-o cu creme de cea mai bună calitate.

Gina Pistol a slăbit enorm după nașterea fiicei sale. Cum a reușit

„Pielea noastră trece, de-a lungul vieții, printr-o serie de modificări, iar sarcina este o etapă deosebit de importantă. Avem nevoie de îngrijire și hidratare în sarcină și după naștere.

ADVERTISEMENT

Toate ne dorim să scăpăm rapid de surplusul de kilograme, însă nu trebuie să neglijăm impactul pe care îl poate avea asupra pielii. E posibil să ne confruntăm cu o scădere a fermității, celulită, ori țesut gras în exces.

Îmi simt pielea hidratată, mai fermă, tonifiată (plus că lasă un miros plăcut pe piele). Folosind crema în fiecare zi, în timpul masajului, am observat cum zonele cu celulită vizibilă încep să se estompeze.

ADVERTISEMENT

Trebuie avut în vedere însă că din rutina de îngrijire nu trebuie să lipsească sportul, o dietă echilibrată și multă apă?”, este mesajul lăsat de Gina Pistol pe pagina sa de Instagram.

Blondina a scăpat rapid de kilogramele în plus, asta pentru că și-a dat interesul cât s-a putut. Vedeta de la Antena 1 a purtat încă din primele zile după naștere un corset special și niște colanți care au ajutat-o la slăbit, apoi s-a pus serios pe treabă legat de sport.

ADVERTISEMENT

Gina Pistol a reușit să ajungă la forma fizică de invidiat de dinainte de a afla că va fi mamă, iubita cântărețului Smiley slăbind și datorită faptului că o alăptează pe fiica sa, Josephine.

ADVERTISEMENT