ADVERTISEMENT
Life

Gina Pistol a făcut gestul prin care a confirmat sarcina! Scena pe care au văzut-o toți

Autor: Dan Suta | 24.09.2020 | 11:23
Gina Pistol a făcut gestul prin care a confirmat sarcina! Scena pe care au văzut-o toți
Gina Pistol este iubita cântărețului Smiley. Foto: Instagram

Gina Pistol ar fi însărcinată cu Smiley în 4 luni, cel puțin asta se vehiculează prin târg de câteva săptămâni.

ADVERTISEMENT

Gina Pistol, însărcinată cu Smiley? Întrebarea e pe buzele tuturor de ceva timp

Prezentatoarea „Chefi la cuțite” nu a confirmat, dar nici n-a infirmat această informație și e de înțeles, căci foarte multe femei aleg să nu vorbească despre asta din varii motive.

Multe femei sunt superstițioase, în timp ce altele nu vor să comunice ceva public până nu sunt 100% sigure și până nu se conving că totul este perfect, în ordine, cu privire la sănătatea lor generală și a fătului.

ADVERTISEMENT

Gina a avut o apariție aseară, la Antena 1, care ar putea aduce un element de noutate în toată suita de zvonuri despre posibila ei sarcină.

Vedeta și-a mângâiat burtica cu foarte mare grijă, iar secvența le-a atras atenția telespectatorilor mulți spunând că este mai mult decât evident faptul că este însărcinată.

ADVERTISEMENT

De altfel, legat de subiectul sarcinii Ginei Pistol, chiar prezentatoarea a lăsat să se înțeleagă că în această perioadă are nevoie de liniște căci se află într-unul dintre cele mai frumoase momente ale vieții sale.

Vedeta a scris că trăiește o perioadă frumoasă

Textul postat la adresa haterilor de pe Instagram ar putea fi singurul lucru care ar confirma sarcina, cel mai aproape de ceva palpabil până la ora actuală, căci vorbim aici despre propriile ei declarații.

ADVERTISEMENT

„Nu-i înțeleg pe cei care caută nod în papură și aruncă cu pietre, doar pentru simplul motiv că este cool să te exprimi liber, chiar dacă exprimarea asta liberă înseamnă jigniri și instigare la ură. Cu astea am eu o problemă…Dar…trec printr-o perioadă atât de frumoasă, încât, pentru binele meu, prefer să le blochez accesul la contul meu. Să se ducă liniștiți în neliniștea lor sufletească”, a scris recent Gina Pistol pe Instagram.

În anumite publicații online a apărut și informația potrivit căreia Gina nu mai filmează pentru niciun proiect de la Antena 1 și că până la următorul sezon „Chefi la cuțite” iubita lui Smiley va schimba deja scutece.

ADVERTISEMENT
gina pistol
Gina Pistol și-a atins burtica de mai multe ori, ca și cum ar vrea să o protejeze, Foto: captură Antena 1
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!