Life

Gina Pistol a făcut o descoperire la care nu se aștepta. Ce legătură are cu micuța Josephine

Gina Pistol ia rolul de mamă foarte în serios de când a născut pentru prima oară în urmă cu mai bine de 4 luni. Prezentatoarea TV descoperă în fiecare zi lucruri interesante despre fiica sa.
18.07.2021 | 09:53
Gina Pistol a facut o descoperire la care nu se astepta Ce legatura are cu micuta Josephine
ADVERTISEMENT

Iubita lui Smiley a mărturisit recent că a aflat un lucru esențial pentru bunăstarea fiicei sale. Frumoasa blondină a aflat abia acum cât de util îi este căruciorul pe care-l folosește micuța Josephine.

Gina Pistol a descoperit, așadar, plasa de aerisire de care dispune căruciorul pe care-l folosește fiica sa și a prezentatorului de la „Românii au talent”, de la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Gina Pistol, noutate despre fiica sa, Josephine. Ce a aflat vedeta

„Eu abia acum am descoperit plasa de aerisire”, a fost mesajul pe care l-a lăsat vedeta de la Antena 1 pe InstaStory, alături de o imagine.

Pusă pe șotii, așa cum este de obicei, Gina Pistol a încercat să se amuze de situație. Vedeta s-a bucurat că a aflat din timp cât de util îi este căruciorul fiicei sale pe canicula de acum, nu la sfârșit de sezon.

ADVERTISEMENT

„Bine că nu am descoperit asta la sfârșit de vară”, a mai spus fosta gazdă de la „Chefi la cuțite”, fiind încântată de „accesoriul” căruciorului.

Smiley, mărturie sinceră despre fiica sa. Ce schimbări au intervenit în viața lui

Blondina și Smiley se bucură de clipele minunate alături de fiica lor, care a fost botezată recent. Cântărețul este mândru de micuța în vârstă de 4 luni, un bebeluș foarte cuminte, după cum a povestit chiar el.

ADVERTISEMENT

Juratul de la „Vocea României” se simte binecuvântat și nu simte că are un copil în casă, asta pentru că Josephine nu se trezește foarte des și chiar doarme întreaga noapte.

„E în etapa în care încep să-i crească dinții și e un pic mai neliniștită, dar în rest doarme toată noaptea la 4 luni și o săptămână. Suntem binecuvântați că doarme și în camera ei toată noaptea. 

ADVERTISEMENT

E foarte liniștită, dar nu aș vrea să cobesc să mă trezesc într-o zi pe la 3 cu plânsete. Mă simt mai fericit, mai optimist. Stau mai mult pe acasă decât de obicei, schimb scutece, legăn copilul, îi cânt. 

Nu știu melodia preferată pentru că improvizez că nu știu cântece de copii. Mă trezesc cu ea în brațe și îi cânt să se liniștească.

Acum e mult mai activă pentru că se întoarce de pe o parte pe alta, iar acum trebuie să scot la înaintare creativitatea”, a povestit Smiley în cadrul emisiunii „Vorbește lumea”, de la Pro TV.

ADVERTISEMENT