Life

Gina Pistol a împlinit 42 de ani. Ce mesaj emoționant i-a transmis Smiley, juratul de la Vocea României

Este zi de sărbătoare în familia lui Smiley, juratul de la ”Vocea României” și a Ginei Pistol, prezentatoarea show-ului culinar Chefi la Cuțite.
09.12.2022 | 15:53
Gina Pistol a implinit 42 de ani Ce mesaj emotionant ia transmis Smiley juratul de la Vocea Romaniei
Gina Pistol împlinește 42 de ani astăzi. Ce urare i-a transmis Smiley, juratul de la Vocea României. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gina Pistol și Smiley sunt în culmea fericirii. Cei doi au devenit părinți pentru prima oară, sunt împreună de ani buni, iar fiecare în parte se bucură de o carieră de mare succes.

Gina Pistol a împlinit 42 de ani astăzi

Astăzi însă, este o zi cu mult mai specială. Gina Pistol împlinește 42 de ani, iar partenerul ei de viață, Smiley a avut grijă să îi transmită iubitei sale cele mai frumoase gânduri, așa cum a făcut și vedeta când a fost ziua lui de naștere. 

ADVERTISEMENT

Pentru că amândoi sunt foarte activi pe rețelele de socializare, de această dată, juratul de la ”Vocea României” a decis să facă public un mesaj cât se poate de romantic, dedicat iubitei sale.

Artistul a publicat o imagine pe Instagram, alături de Gina Pistol, dar câteva cuvinte frumoase. ”La mulți ani, iubire!”, a scris Smiley, pe Instastory.

ADVERTISEMENT
Mesajul transmis de Smiley pentru Gina Pistol, de ziua ei. Sursă foto: Instagram
Mesajul transmis de Smiley pentru Gina Pistol, de ziua ei. Sursă foto: Instagram

 

Menționăm că de când au devenit părinți, Gina Pistol și Smiley sunt destul de limitați când vine vorba de timp împreună.

Vedeta prezintă show-ul Chefi la Cuțite și mai mereu este pe platoul de filmare, în timp ce Smiley este jurat la ”Vocea României” și de asemenea, are grijă să scoată și noi piese, lucru care îl ține destul de departe de casă.

ADVERTISEMENT

Rutina preferată a Ginei Pistol cu Smiley și Josephine

Tocmai din acest motiv, Gina Pistol mărturisea recent că cel mai frumos moment este atunci când toți trei pot fi împreună.

Alături de Josephine, cuplul dansează, ascultă muzică, stă la masă împreună, iar aceste activități simple înseamnă enorm pentru ea.

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, Gina Pistol spunea că deși astfel de lucruri sunt normale pentru alții, în cazul lor, sunt destul de rare, având în vedere programul extrem de încărcat al amândurora.

“Atunci când reușim să fim acasă amândoi, avem rutina noastră cu Josephine.

Punem muzică și dansăm, încă de dimineață – e cel mai bun exercițiu de cardio pe care fiica noastră îl face cu noi, stăm împreună, mâncăm în tihnă, o băgăm împreună la somnul de după-amiază, citim povești…

E o rutină banală pentru mulți oameni, dar pentru noi înseamnă foarte mult.”, a declarat Gina Pistol pentru tvmania.ro.

ADVERTISEMENT