Life

Gina Pistol a izbucnit în lacrimi la Chefi la Cuțite. Momentul care a dat-o peste cap pe vedeta Antena 1

Gina Pistol nu s-a mai abținut și aproape că a izbucnit în lacrimi în ediția din această seară de la Chefi la Cuțite. Prezentatoarea tv a fost extrem de emoționată.
29.11.2022 | 23:30
Gina Pistol a izbucnit in lacrimi la Chefi la Cutite Momentul care a dato peste cap pe vedeta Antena 1
Gina Pistol, moment emoționant la Chefi la Cuțite. Vedeta a rezistat cu greu. Sursă foto: captură video / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Marea finală Chefi la Cuțite 2022 se apropie, iar emoțiile ating cote maxime. Acest lucru este valabil atât în cazul juraților, cât și al concurenților.

Gina Pistol, emoții mari în ediția de azi de la Chefi la Cuțite 2022

De asemenea, nici Gina Pistol, prezentatoarea emisiunii Chefi la Cuțite nu este mai prejos. Acesta a avut un moment de slăbiciune și pur și simplu și-a controlat cu greu lacrimile în timpul ediției de astăzi.

ADVERTISEMENT

Despărțirea este destul de dificilă, iar asta o spun chiar și semifinaliștii de la Chefi la Cuțite. Deși s-au obișnuit săptămâni întregi unii cu alții, din păcate, doar unii vor merge mai departe.

Printre altele, în timpul ediției din această seară, a fost un moment în care toți concurenții au ținut să îi mulțumească Ginei Pistol pentru modul în care i-a susținut pe tot parcursul show-ului culinar.

ADVERTISEMENT

”Mulțumim și te iubim!”, i-au transmis semifinaliștii din echipa lui Florin Dumitrescu, Ginei Pistol.

Iubita lui Smiley a fost mulțumită să vadă entuziasmul tuturor concurenților și de asemenea a apreciat și gluma conform căreia ar putea să îi ia în echipa ei pe toți cei trei jurați.

ADVERTISEMENT

Deși ar fi vrut să spună mai multe însă, emoțiile au cuprins-o. Brusc, vocea Ginei Pistol a început să tremure, iar lacrimile au început și ele să curgă, semn că prezentatoarea tv a fost extrem de emoționată, iar despărțirea de toți cei din platou nu va fi una chiar atât de ușoară pentru ea.

Marea finală Chefi la Cuțite are loc joi, 1 decembrie

Ce am văzut în această seară însă ar putea fi doar începutul. Marea finală Chefi la Cuțite are loc joi, 1 decembrie, iar atunci vom afla și marele câștigător.

ADVERTISEMENT

Până acum știm numele semifinaliștilor de la Chefi la Cuțite 2022, sezonul 10.

În echipa lui Florin Dumitrescu sunt la momentul actual Oxy, alături de Raluca Todea și Dan Panciu.

Din echipa lui Sorin Bontea, în schimb, semifinaliștii de la Chefi la Cuțite 2022, sezonul 10, sunt Florica Baboi, Gigi Burger, dar și Gabi și Paco, cei doi concurenți salvați din ediția trecută de jurat.

Cei mai puțini semifinaliști sunt în echipa lui Cătălin Scărlătescu. Acesta merge mai departe cu Adrian Stroe, cuțitul său de aur  și Mădălina Cafadaru.

ADVERTISEMENT