Life

Gina Pistol a izbucnit în lacrimi la podcastul lui Mihai Morar. A povestit momentul care a marcat-o pe viață

Gina Pistol a izbucnit în lacrimi la podcastul lui Mihai Morar. Vedeta TV a povestit momentul care a marcat-o pe viață.
23.09.2021 | 23:45
Gina Pistol a izbucnit în lacrimi la podcastul lui Mihai Morar. A povestit momentul care a marcat-o pe viață
Gina Pistol a izbucnit în lacrimi la podcastul lui Mihai Morar. A povestit momentul care a marcat-o pe viață. Sursa foto: Captură YouTube
ADVERTISEMENT

Gina Pistol a izbucnit în lacrimi în cadrul podcastului prezentat de Mihai Morar. Prezentatoarea TV a povestit momentul din copilărie care a marcat-o pe viață.

Mereu cu zâmbetul pe buze, Gina Pistol este una dintre cele mai apreciate vedete de televiziune din România. Acum se bucură de succes și de un număr mare de fani, însă viața ei nu a fost perfectă.

Gina Pistol a izbucnit în lacrimi la podcastul lui Mihai Morar. A povestit momentul care a marcat-o pe viață

Gina Pistol a fost invitată la podcastul lui Mihai Morar, unde a izbucnit în lacrimi. Vedeta de la Antena 1 a vorbit despre o perioadă dificilă din viața ei.

ADVERTISEMENT

Întrebată de Mihai Morar în ce moment al vieții ei s-ar întoarce, iubita lui Smiley a spus că în copilărie, atunci când părinții ei au divorțat.

La vremea respectivă, părinții se judecau pentru custodia ei, iar ea a fost dusă la o doamnă care să aibă grijă de ea. Faptul că femeia respectivă era agresivă și nimeni nu-i explica ce se întâmplă a fost prea mult pentru vedeta TV.

ADVERTISEMENT

„M-aș reîntoarce la mine copil fiind. Au fost momente în viața mea când ai mei se despărțiseră, nu prea am vorbit despre lucrul ăsta. Nici cu ai mei nu am vorbit, cu mama.

Ai mei se despărțiseră, tata se judeca cu mama pentru custodia mea. M-au dus cumva la o doamnă și nu mi-a explicat nimeni ce se întâmpla atunci. M-am simțit singură, m-am simțit a nimănui.

ADVERTISEMENT

N-a venit nimeni să-mi zică mie, copilului: ‘bă, părinții tăi se judecă, e ceva normal, nu înseamnă că nu ești iubită sau că ești a nimănui’. M-am simțit a nimănui și femeia aia era un pic agresivă.

Mama nu m-a bătut niciodată, cred că o singură palmă mi-a dat, dar femeia aia era un pic agresivă, cred că ea, la rândul ei, avea niște probleme.

ADVERTISEMENT

Atunci m-aș întoarce la mine și m-aș îmbrățișa, atât. Ăla ar fi singurul moment”, a declarat Gina Pistol în cadrul podcastului „Fain & Simplu”, găzduit de Mihai Morar.

„Frica de abandon m-a făcut să fug”

Gina Pistol a mai spus cum momentele pe care le-a trăit atunci când părinții ei au divorțat au făcut-o să-i fie teamă de abandon. Vedeta a recunoscut că, de multe ori, a preferat să fugă decât să rezolve anumite probleme.

ADVERTISEMENT

Din fericire, acum este împreună cu Smiley, care o ajută să-și revină de fiecare dată când simte că este singură. Prezentatoarea spune că iubitul este este mult mai rațional și mai răbdător și o „scutură” atunci când e nevoie.

„Frica asta de abandon m-a făcut, de foarte multe ori, să fug. Atunci când mi se părea că ceva nu e ok, nu stăteam să repar. Plecam pur și simplu. Mă refer la relații care chiar au contat pentru mine.

Și acum mai am momente când mă sabotez singură. Cumva, la mine trebuie să repet, din când în când, o suferință din asta, că sunt singură. Mă sabotez, am momente când mă sabotez.

Am foarte mare noroc cu Andrei (n.r. Smiley), care este un om mult mai rațional, răbdător. Tot timpul mă ia și mă scutură”, a continuat Gina Pistol.

Gina Pistol este mai fericită ca niciodată de când a devenit mămică, în primăvara acestui an. Ea și Smiley formează un cuplu de mai bine de patru ani și se bucură de timpul petrecut alături de fiica lor, Josephine Ana.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 853. 32 pagini + CD Armin Nicoară. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri