Life

Gina Pistol, decizie radicală după ce a rămas însărcinată cu Smiley. Nu s-a mai putut abține și a făcut anunțul pe Instagram

21.09.2020 | 11:31
Gina Pistol decizie radicala dupa ce a ramas insarcinata cu Smiley Nu sa mai putut abtine si a facut anuntul pe Instagram
ADVERTISEMENT

Gina Pistol este în culmea fericirii după ce a aflat că a rămas însărcinată cu Smiley, însă în ultima vreme ceva a ținut să umbrească această bucurie.

Gina Pistol le-a pus gând rău haterilor

Prezentatoarea Antenei 1 vrea să își ducă sarcina la bun sfârșit fără emoții, fără sentimente negative, fapt pentru care a luat o decizie radicală.

ADVERTISEMENT

Partenera vedetei PRO TV a scris pe contul ei de Instagram că nu mai suportă comentariile oamenilor răutăcioși și, pentru confortul ei psihic, va bloca accesul la contul ei de pe rețeaua de socializare a tuturor haterilor.

Blondina a scris că nu pretinde să fie plăcută de toată lumea și că nu are absolut nimic cu persoanele care o critică, cu oamenii cărora nu le e pe plac, dar de aici și la mesajele jignitoare, pline de ură e un pas uriaș.

ADVERTISEMENT

Tocmai pentru a evita să se mai consume cu mesajele de pe rețelele de socializare, a decis să elimine persoanele care nu pot critica în termeni civilizați.

„Nu îi înțeleg pe cei care caută nod în papură și aruncă cu pietre”

„Eu nu am o problemă cu cei care nu mă plac. Absolut deloc. La rândul meu, am antipatii și simpatii pentru anumite persoane.

ADVERTISEMENT

Însă mă deranjează atunci când răutatea (gratuita) și prostia se întâlnesc în același om. Nu-i înțeleg pe cei care caută nod în papură și aruncă cu pietre, doar pentru simplul motiv că este cool să te exprimi liber, chiar dacă exprimarea asta liberă înseamnă jigniri și instigare la ură.

Cu astea am eu o problemă…Dar…trec printr-o perioadă atât de frumoasă, încât, pentru binele meu, prefer să le blochez accesul la contul meu. Să se ducă liniștiți în neliniștea lor sufletească”, a scris frumoasa prezentatoare a show-ului „Chefi la cuțite” pe pagina ei de Instagram.

ADVERTISEMENT

Gina Pistol trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de Andrei Maria, alias Smiley, iar relația lor a devenit una oficială de curând, chiar dacă sunt împreună de mai mulți ani.

 

ADVERTISEMENT