Life

Gina Pistol a plâns în hohote. Momentul emoționant surprins la Chefi la cuțite

01.12.2020 | 11:22
Gina Pistol a plans in hohote Momentul emotionant surprins la Chefi la cutite
ADVERTISEMENT

Gina Pistol a izbucnit în lacrimi în timpul emisiunii „Chefi la cuțite”, chiar în momentul în care expunea povestea unui femei pentru care oamenii au licitat farfuriile juraților în cadrul campaniei „Ajut eu!”.

Frumoasa blondină a plâns în hohote și a avut nevoie de încurajările juraților, Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu îmbrățișând-o puternic. Vedeta este mult mai sensibilă de când este însărcinată, de data acesta fiind impresionată de o femeie.

ADVERTISEMENT

Mai exact, este vorba de Tudorița, o femeie din Galați care are viață dramatică în spate. Aceasta a plecat de acasă de mică, are un copil și visează să facă o școală de bucătăreasă. Ginei Pistol i-a venit greu să vorbească despre acest caz, Speak venind în ajutorul ei. Vezi video AICI!

Gina Pistol, în lacrimi în platoul Chefi la cuțite. Vedeta, emoționată de un caz

Cei trei jurați ai emisiunii culinare „Chefi la cuțite” au pregătit pentru Tudorița farfurii senzaționale care au fost licitate de 11 vedete, banii ajungând în cele din urmă la femeia care a fost lovită cumplit de soartă.

ADVERTISEMENT

Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea au realizat un antreu, un fel principal și un desert, printre vedetele aflate în platoul emisiunii de la Antena 1 numărându-se și fostul partener al lui Sorin Bontea de la „Asia Express”, Răzvan Fodor.

„Pentru farfuria lui Sorin, din principiu, o să licitez la greu. Cum să mănânce altcineva din farfuria lui tăticu?”, a spus prezentatorul emisiunii „Burlacul”, notează a1.ro.

ADVERTISEMENT

Farfuriile au fost licitate la suprapreț, având în vedere că banii au fost strânși pentru Tudorița, în cadrul campaniei „Ajut eu!”, care a ajuns în momentul de față la a doua ediție, prima fiind organizată anul trecut.

Gina Pistol, în lacrimi în emisiunea culinară Chefi la cuțite
Gina Pistol, în lacrimi în emisiunea culinară Chefi la cuțite. Sursa foto: captură video a1.ro

Jurații Chefi la cuțite, impresionați de cazul Tudoriței

 „Această femeie are tot respectul meu. A plecat de copil de acasă. Vreau să gătim fericiți că putem ajuta pe cineva. Am să gătesc cu sufletul”, a declarat Sorin Bontea în momentul în care a aflat pentru cine gătește, mai arată sursa citată mai sus.

ADVERTISEMENT

„Și nu este simplu să o iei de la 0 în acest fel. Tudorița este un exemplu pozitiv. Nu accept nimic sub 1000 de euro. Este bine să știi că întorci ceva din arta ta de cineva care are nevoie”, a spus la rândul său Florin Dumitrescu, în timp ce Cătălin Scărlătescu a transmis că nu se mai pune problema de competiție.

ADVERTISEMENT