Life

Gina Pistol a revenit la Antena 1, la Chefi la cuțite. Iubita lui Smiley a izbucnit în lacrimi

Gina Pistol a revenit pe platourile de filmare de la Antena 1, la Chefi la Cuțite, într-o ediție specială, cu ocazia aniversării postului TV. Iubita lui Smiley a izbucnit în lacrimi.
29.11.2021 | 22:51
Gina Pistol a revenit la Antena 1 la Chefi la cutite Iubita lui Smiley a izbucnit in lacrimi
Gina Pistol, din nou la Antena 1. Vedeta a revenit pe platourile de filmare și a izbucnit în lacrimi. Sursa foto: Capturi Antena 1
ADVERTISEMENT

În ediția specială Chefi la cuțite difuzată pe 29 noiembrie, Gina Pistol și-a făcut apariția, aceasta fiind o surpriză pentru chefi și telespectatori.

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au fost întâmpinați de frumoasa blondină și s-au bucurat foarte tare de această revedere.

ADVERTISEMENT

Concurenții care își demonstrează talentul culinar sunt cei din sezonul al patrulea Asia Express – Drumul Împăraților. Gina Pistol este cea care prezintă edițiile speciale din 29 și 30 noiembrie, dar și 1 decembrie.

Gina Pistol a revenit la Antena 1, la Chefi la cuțite

Iubita lui Smiley și-a făcut apariția la Chefi la Cuțite, spre surprinderea chefilor, care au îmbrățișat-o imediat.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea a născut în luna martie și a lipsit luni bune de pe platourile de filmare pentru a sta cu micuța Josephine. Concurenții și telespectatorii s-au bucurat foarte mult să o vadă, din nou, la cârma emisiunii culinare.

„Ce e așa liniște? Nu se întâmplă nimic. E clar că urmează ceva care o să ne surprindă maxim! Ce urmează?”, a spus Cătălin Scărlătescu înainte ca Gina Pistol să-și facă apariția.

ADVERTISEMENT

Bucuria a fost una mare atunci când prezentatoarea a venit, în sfârșit, în platoul emisiunii de la Antena 1.

„Băi, și se ridică la un moment dat ușa. Și apare Ginaaaa!! Gina it’s back”, a mai spus Chef Scărlătescu.

ADVERTISEMENT
Gina Pistol, revedere emoționantă cu cei trei chefi
Gina Pistol, revedere emoționantă cu cei trei chefi la Antena 1. Sursa foto: Captură Antena 1

Gina Pistol a fost întrebată despre fetița ei și a lui Smiley, despre care a vorbit foarte mult. Vedeta a adus în discuție și reamenajarea locului din platou în care a stat în timpul sarcinii.

„A fost foarte emoționant. Nu am văzut-o de mult pe Gina și s-a discutat foarte mult despre cea mică, despre faptul că ar trebui să ne apucăm de reamenajat locul ăla al ei, unde am ținut-o cât a fost însărcinată, să punem un pătuț de copil, un blender…”, a spus Chef Florin Dumitrescu.

Gina Pistol a îmbrăcat o rochie cu paiete argintii în ediția specială a emisiunii. Prezentatoarea TV a asortat ținuta cu o pereche de cercei lungi, o coafură elegantă și un machiaj discret. Blondina s-a bucurat foarte mult că a putut fi prezentă de ziua Antena 1.

„Dragii mei, îmi pare bine că sunt aici, îmi pare bine că vă văd în primul rând și să știți că este sărbătoarea în inima mea.

Trebuie să vă zic la mulți ani, pentru că astăzi este ziua Antenei 1. (…) Măi, nu știu voi cum sunteți, dar eu mă simt ca și cum aș fi fost plecată în Asia Express”, a declarat Gina Pistol în ediția din 29 noiembrie Chefi la cuțite.

ADVERTISEMENT