Life

Gina Pistol a ”taxat” o concurentă de la Chefi la Cuțite. Ce i-a spus de față cu toți participanții

Gina Pistol a ”taxat” una dintre concurentele de la Chefi la Cuțite, în urma unei greșeli pe care aceasta a făcut-o. Ce i-a spus prezentatoarea.
24.05.2023 | 14:33
Gina Pistol a taxat o concurenta de la Chefi la Cutite Ce ia spus de fata cu toti participantii
Ce concurentă a ”taxat” Gina Pistol. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

În ediția de marți seară, a avut loc battle-ul cu numărul 5 al Chefi la Cuțite. Concurenții au trecut prin noi probe dificile, iar unii dintre ei s-au descurcat mai bine, iar alții mai puțin. De asemenea, una dintre participante a fost ”taxată” de Gina Pistol.

Cum a ”taxat” Gina Pistol o concurentă de la Chefi la Cuțite. De ce i-a atras atenția

În etapa din 23 mai, concurenții aveau de pregătit câte un preparat specific brunch-ului și au luat parte și la ruleta ingredientelor. Echipa lui Florin Dumitrescu a primit de făcut brânză cu mucegai, varză murată și creier, lui Sorin Bontea i-a căzut frișcă, crap și căpșune, iar Cătălin Scărltătescu s-a ales cu varză murată, fasole și urechi de lemn.

ADVERTISEMENT

Degustarea s-a făcut de către membrele din Asociația Femeilor Motocicliste din România. De altfel, în momentul când participanții s-au prezentat cu farfuriile în fața juraților, Amaliei Mihart (Esa) i-a fost atrasă atenția de către Gina Pistol.

Deși nu face parte din juriu, Gina Pistol i-a spus Amaliei Mihart că a observat-o când a pus în farfurie pastele cu mâna și că nu s-a încadrat în timpul impus de competiție. Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu i-au oferit 14 puncte.

ADVERTISEMENT

Ce concurent a fost eliminat marți seară de la Chefi la Cuțite

Cu toate că a greșit Amalia Mihart a mers mai departe în emisiunea culinară, dar nu și Daniel Dragomir, din echipa lui Sorin Bontea, care a avut cel mai slab meniu dintre concurenți. Acesta a primit cu tristețe vestea că va pleca acasă, însă s-a mulțumit și cu faptul că a ajuns până în acest punct.

”Aseară s-a încheiat călătoria mea la ceea ce a însemnat extraordinara experiență de viață Chefi la cuțite. Pentru mine NU a însemnat doar participarea la un show tv cu și despre gătit, a însemnat curajul de a ieși din zona de confort și a ma expune unor noi provocări și totodată de a-mi demonstra că indiferent de vârstă trebuie sa iti urmezi visurile.

ADVERTISEMENT

Mulțumesc întregii echipe Chefi la cuțite doamnelor de la machiaj, cameramanilor, reporterilor, producției, într-un cuvânt tuturor acestor minunați oameni, care lucrează cu dăruire și un entuziasmat greu de imaginat. Si asta zi de zi, doisprezece-paisprezece ore (…)

Mulțumesc Chef Bontea pentru încrederea acordată și îmi pare extrem, extrem de rău că nu am reusit să demonstrez că a meritat folosirea celei mai importante amulete”,  a scris concurentul pe pagina sa de facebook, la scurt timp de la eliminare.

ADVERTISEMENT

Chefi la Cuțite se află la sezonul cu numărul 11 și ultimul prezentat de Gina Pistol, care după încheierea acestuia, a anunțat că se retrage din televiziune. Gina Pistol a prezentat ”Chefi la Cuțite” încă de la lansare, dar și competiția ”Asia Express”.

ADVERTISEMENT