Life

Gina Pistol împlinește azi 41 de ani. Prezentatoarea TV a dezvăluit cea mai mare dorință pentru 2022

Gina Pistol își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Prezentatoarea Tv împlinește 41 de ani și vorbește despre aspirațiile pentru noul an. Ce își dorește pentru 2022?
09.12.2021 | 16:29
Gina Pistol implineste azi 41 de ani Prezentatoarea TV a dezvaluit cea mai mare dorinta pentru 2022
Gina Pistol petrece cea de-a 41-a aniversare alături de fiica sa. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Este zi de sărbătoare azi în familia lui Smiley. Partenera sa, Gina Pistol, a împlinit astăzi 41 de ani. Artistul a fost primul care i-a urat  „La mulți ani!” iubitei sale. încă de noaptea trecută. Gina a povestit cum își va petrece anul acesta ziua de naștere.

Fiica Ginei Pistol, alături de părinții ei în momentul în care aceștia împodobesc bradul. Foto: Instagram

Gina Pistol împlinește 41 de ani

Dacă anul trecut își petrecea ziua de naștere pe platourile de filmare ale emisiunii „Chefi la cuțite”, anul acesta, Gina Pistol se bucură de liniște alături de iubitul ei, de fiica sa, Josephine, și de motanul familiei. Prezentatoarea a declarat că partenerul său de viață este cel care i-a urat primul „La mulți ani!”, chiar dacă ea era mult prea adormită.

ADVERTISEMENT

El a fost primul (n.r. Smiley). Eu am adormit aseară pe la 23:30, că nu mai puteam de oboseală. Mi-a spus ‘La mulți ani’, așa, adormită. Vom sta acasă, cu fiica, cu pisica, cu Andrei și nu facem nimic. Este așa fain acasă, doar cu noi”, a declarat Gina Pistol la Antena Stars.

În această dimineață, Smiley și-a surprins iubita în timp ce răspundea mesajelor primite de la persoanele apropiate. Artistul a postat un InstaStory în care se vedea faptul că Gina era extenuată, însă se bucura de urările primite. În momentul în care și-a dat seama că este filmată, prezentatoarea a protestat, susținând că nu este deloc aranjată și că nu poate apărea așa pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Lasă-mă să mă aranjez!”, au fost cuvintele pe care Gina i le-a adresat iubitului său.

Pregătiri pentru sărbătorile de iarnă în trei

Anul acesta este pentru prima dată când Smiley și Gina Pistol vor petrece sărbătorile de iarnă, alături de fiica lor. Cei doi au dorit să îi arate de acum celei mici ce înseamnă spiritul Crăciunului, așa că au împodobit împreună bradul. În imaginea pe care Smiley a publicat-o pe Instagram, putem observa cât de curioasă era fiica în momentul în care a văzut luminițele aprinse în jurul bradului.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de smiley_omul (@smiley_omul)

 

Cei care îl urmăresc pe Smiley pe rețelele de socializare au reacționat imediat și, în doar câteva ore, aceasta adunând peste 57 de mii de aprecieri și peste 500 de comentarii. Urmăritorii au ținut să îi transmită Ginei gândurile lor bune, mai ales că astăzi se împlinesc și 9 luni de când micuța Josephine a venit pe lume.

ADVERTISEMENT

‘Cele mai frumoase’, ‘Sa fiți sănătoși și să aveți parte numai de bine!’, ‘Sănătate multă și iubire din belșug!’, ‘La mulți ani! Sa trăiască sa fie sănătoase! Și sa vă aducă numai bucurii! 🥰🥰 Petrecere frumoasa și zi minunată ca voi! ❤️❤️‘”, sunt câteva dintre comentariile lăsate de fani în dreptul imaginii.

Ce își dorește Gina Pistol în 2022

Pentru că a dorit să le mulțumească tuturor celor care și-au făcut timp să îi transmită urări la ceas aniversar, Gina Pistol a transmis un mesaj în care își exprimă public dorințele pentru anul 2022.

ADVERTISEMENT

Legenda spune că anul 1980 fu’ un an bun, pentru mine 😁 Vă mulțumesc pentru toate gândurile bune și sper ca anul 2022 să fie un an bun pentru noi toți. Asta-i dorința mea 😊 Vă îmbrățișez și vă pup de nu vă vedeți(virtual măcar) 😊😘”, a scris Gina pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de GinaPistol (@ginapistol)

ADVERTISEMENT