Life

Gina Pistol, anunț despre sezonul 9 Chefi la cuțite: ”O să fie la fel de spectaculos”

17.12.2020 | 19:51
Gina Pistol anunt despre sezonul 9 Chefi la cutite O sa fie la fel de spectaculos
ADVERTISEMENT

Gina Pistol a făcut un anunț extrem de important despre emisiunea „Chefi la cuțite”, la scurt timp după ce s-a aflat câștigătorul sezonului 8. Prezentatoarea Antenei 1 vorbește cu inima deschisă despre filmările pentru sezonul următor, care va fi unul spectaculos. 

Frumoasa blondină va rămâne în continuare la cârma show-ului culinar, însă va avea parte de un mic ajutor în persoana fostului concurent de la „Asia Express”, Speak. Vedetaa ținut să liniștească fanii cooking show-ului, care vor avea parte de ceva special și mai departe.

ADVERTISEMENT

Renumita prezentatoare a ținut să mulțumească echipei de filmare, după ce chef Florin Dumitrescu a dezvăluit că deja au avut loc audițiile sezonului următor „Chefi la cuțite”, care cel mai probabil se va difuza în primăvara lui 2021.

Gina Pistol, informații noi despre Chefi la cuțite, sezonul 9

„S-a mai încheiat un sezon de Chefi la cuțite, dar știu că mulți m-ați întrebat «și noi acum ce o să facem?». O să așteptăm următorul sezon, care zic eu că o să fie la fel de spectaculos ca acesta care s-a încheiat. 

ADVERTISEMENT

Oricum vă mulțumim foarte mult pentru aprecieri și pentru faptul că ne-ați privit de fiecare dată cu entuziasm și cu mare drag și ați așteptat cu nerăbdare următorul episod.

În spatele acestui proiect minunat și greu stă în mare parte cam aceeași echipă care lucrează și la Asia Express, începând de la Mona Segall, producătoarea emisiunii, până la sunet, operatori ș.a.m.d.

ADVERTISEMENT

Suntem mulți măi și tare faini sunt oamenii ăștia. Și cum să nu spun de colegii mei, cei mai minunați, magnifici, cei mai cei: Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu. Vă spun cu mâna pe inimă, cu sinceritate, sunt niște oameni minunați ”, a spus Gina Pistol pe InstaStory.

Blondina le-a mulțumit tuturor celor care sunt implicați în spatele show-ului culinar de la Antena 1, neuitând nici de cei de la documentare, reporteri, doamnele de la curățenie, de la machiaj sau cei care au grijă de coșurile concurenților.

ADVERTISEMENT

Gina Pistol va reveni în curând pe sticlă, în sezonul următor din Chefi la cuțite apărând însărcinată. Așadar, chiar va fi un sezon senzațional din mai multe puncte de vedere, nu numai prin prisma concurenților care se întrec în tot felul de preparate culinare.

ADVERTISEMENT