Life

Gina Pistol, apariție de senzație în costum de baie. Cum arată la două luni de când a născut

14.05.2021 | 21:42
Gina Pistol aparitie de senzatie in costum de baie Cum arata la doua luni de cand a nascut
ADVERTISEMENT

Gina Pistol a avut o apariție de senzație în costum de baie, la două luni de când a născut, etalându-și formele de proaspătă mămică. Blondina s-a lăsat pozată în cadrul unei ședințe foto. 

Iubita lui Smiley a luat în greutate în timpul sarcinii, însă a reușit să dea jos kilogramele în plus cu ajutorul unei diete sănătoase și cu tratamentele corporale.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea de la Antena 1 se poate lăuda cu o siluetă impecabilă, din moment ce fetița ei a venit pe lume la începutul lunii martie, iar Gina Pistol nu a mai avut atât de mult timp pentru ea.

Gina Pistol, apariție de senzație în costum de baie

Se pare că Gina Pistol este pe drumul cel bun și reușește, treptat, să dea jos toate kilogramele în plus. Frumoasa blondină și-a arătat formele într-un costum de baie întreg, negru.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea de la „Chefi la Cuțite” le-a închis gura celor care o critică pentru că a luat în greutate în timp ce era însărcinată cu micuța Josephine.

„Să te iubești pe tine însăți este cheia spre fericire”, a scris vedeta pe InstaStory, unde a postat fotografiile.

ADVERTISEMENT
Gina Pistol în costum de baie
Gina Pistol în costum de baie. Sursa foto: Instagram/ Colaj: Fanatik

Cum a reușit Gina Pistol să slăbească

Recent, Gina Pistol le-a dezvăluit urmăritorilor de pe rețelele sociale cum a reușit să-și recapete silueta pe care o avea înainte de a rămâne însărcinată. Partenera lui Smiley a luat 15 kilograme în timpul sarcinii, iar acum a reușit să scape de ele.

După ce a născut, a avut grijă de ea și de silueta ei, iar acum a ajuns la greutatea dorită. Blondina le-a demonstrat tuturor că orice este posibil și s-a pus imediat pe treabă.

ADVERTISEMENT

Cu ajutorul unui stil de viață sănătos, prezentatoarea le-a dat un exemplu tuturor mămicilor aflate în situația ei și le-a dat peste nas celor care i-au transmis comentarii negative legate de aspectul fizic.

„Pielea noastră trece, de-a lungul vieții, printr-o serie de modificări, iar sarcina este o etapă deosebit de importantă. Avem nevoie de îngrijire și hidratare în sarcină și după naștere.

Toate ne dorim să scăpăm rapid de surplusul de kilograme, însă nu trebuie să neglijăm impactul pe care îl poate avea asupra pielii. E posibil să ne confruntăm cu o scădere a fermității, celulită, ori țesut gras în exces.

Îmi simt pielea hidratată, mai fermă, tonifiată (plus că lasă un miros plăcut pe piele). Folosind crema în fiecare zi, în timpul masajului, am observat cum zonele cu celulită vizibilă încep să se estompeze.

Trebuie avut în vedere însă că din rutina de îngrijire nu trebuie să lipsească sportul, o dietă echilibrată și multă apă?”, a scris Gina Pistol pe Instagram.

ADVERTISEMENT