Life

Gina Pistol, apariție de senzație. Iubita lui Smiley i-a pus pe gânduri pe fanii săi

Gina Pistol este una dintre cele mai apreciate vedete de televiziune din România. Ultima apariție a acesteia însă, a trezit și mai mult interesul fanilor.
18.11.2022 | 07:32
Gina Pistol aparitie de senzatie Iubita lui Smiley ia pus pe ganduri pe fanii sai
Gina Pistol a stârnit reacții din partea fanilor cu ultima imagine publicată. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gina Pistol formează un cuplu de ani buni cu artistul Smiley. Cei doi sunt părinții micuței Josephine, însă nici până acum nu au decis să facă și nunta.

Ce spune Smiley despre nunta cu Gina Pistol

La un moment dat, Smiley dezvăluia că nu are în plan prea curând să se căsătorească. Artistul spunea că este mulțumit de modul în care relația dintre el și Gina Pistol funcționează, iar nunta ar fi doar o formalitate, de care nu este neapărat nevoie.

ADVERTISEMENT

Chiar și fără o cununie civilă însă, pentru Smiley, Gina Pistol și fiica sa reprezintă întreaga lui familie.

”Nu știu ce să zic (n.red.: despre nuntă). Noi ne vedem ca o familie. Căsătoria cred că este doar o formalitate pentru noi în acest moment, dar o să vă anunțăm.”, povestea Smiley, pentru un post TV.

ADVERTISEMENT

A trecut ceva timp de la aceste declarații, iar Gina Pistol a stârnit din nou reacții din partea fanilor pe acest subiect. Totul a pornit de la ținuta vedetei.

În ediția 34 de la Chefi la cuțite, Gina Pistol a purtat o rochie albă, lungă, dar și elegantă, care nu a putut trece neobservată.

ADVERTISEMENT

Gina Pistol, apariție de senzație

”Asta-s eu îmbrăcată în alb.”, a scris Gina Pistol pe rețelele de socializare, în dreptul imaginii postate cu ținuta respectivă.

Gina Pistol a purtat o rochie albă extrem de elegantă. Sursă foto: Instagram
Gina Pistol a purtat o rochie albă extrem de elegantă. Sursă foto: Instagram

Pentru că rochia era una albă și extrem de elegantă, mulți se gândesc deja cum va arăta Gina Pistol în rochia de mireasă.

ADVERTISEMENT

De asemenea, vedeta de la Antena 1 a primit și mai multe complimente din partea urmăritorilor ei, care așteaptă cu nerăbdare să o vadă în fața altarului, alături de Smiley.

”Ce mireasă frumoasă vei fi! Foarte frumoasă! / Îți stă bine în alb! / Mireasă pe când?”, sunt o parte din mesajele pe care Gina Pistol le-a primit.

Să nu uităm că nici prezentatoarea de la Chefi la Cuțite nu se grăbește să facă pasul cel mare.

La fel ca și iubitul ei, Gina Pistol povestea la un moment dat că cei doi sunt foarte bine și fără acte, drept urmare, încă nu se gândesc să facă și nuntă.

”Noi suntem ca și căsătoriți. Când o să fie timpul potrivit. Ne este foarte bine așa cum suntem, cu acte și fără acte”, dezvăluia vedeta.

ADVERTISEMENT