Life

Gina Pistol, apariție uluitoare la Chefi la Cuțite. Iubita lui Smiley e de nerecunoscut

02.12.2020 | 21:28
Gina Pistol aparitie uluitoare la Chefi la Cutite Iubita lui Smiley e de nerecunoscut
ADVERTISEMENT

Ediția cu numărul 39 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” aduce noi surprize pentru telespectatori, iar Gina Pistol ne uimește cu o schimbare radicală de look.

Competiția se apropie cu pași repezi de final, tensiunea atingând cote alarmante. Cei trei chefi încearcă din răsputeri să își salveze cât mai mulți concurenți, pentru a câștiga emisiunea.

ADVERTISEMENT

Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au așteptat cu nerăbdarea vestea Ginei Pistol cu privire la provocarea ediției de astăzi și tema pentru cea de-a douăsprezecea confruntare culinară.

Gina Pistol, de nerecunoscut. Cum a apărut iubia lui Smiley la Chefi la Cuțite

Cei trei chefi au așteptat cu sufletul la gură anunțul Ginei Pistol, alături de ceilalți concurenți, pentru a aflat pentru ce provocare trebuie să se pregătească de această dată.

ADVERTISEMENT

La venirea Ginei Pistol, cei trei jurați au avut parte de o surpriză de proporții. Gina Pistol a fost întâmpinată cu aplauze și și-a făcut apariția într-o ținută provocatoare, îmbrăcată în negru și având părul lung și roșcat. Schimbarea de look a divei i-a uimit pe cei prezenți.

Gina Pistol
Gina Pistol, apariție uluitoare la Chefi la Cuțite. Iubita lui Smiley e de nerecunoscut. Sursa foto: Antena 1

,,Ginaaa, unde e Gina?!”, au spus cei prezenți.

,,Tot eu sunt, simpaticilor. Mi-a crescut părul, Cătălin, ce să fac?! Așa m-am trezit azi dimineață, dar să știi că nu îți spun secretul meu.”,i- a spus Gina Pistol lui Cătălin Scărlătescu, stârnind amuzamentul concurenților.

ADVERTISEMENT

,,Dar spune-i și lui! Să aibă și el părul mare…”, a fost reacția lui Sorin Bontea.

Surprinși de apariția iubitei lui Smiley, chefii și concurenții au început să facă glume pe seama acesteia și s-au întrebat ce s-a întâmplat cu Gina Pistol. A urmat apoi o ironie din partea moderatoarei TV la adresa lui Cătălin Scărlătescu.

„E adevărat că nu prea are noroc în dragoste, dar are noroc la farfurii”, a spus Gina Pistol.

,,Chiar că are noroc”, a spus Sorin Bontea, amuzat de replica blondinei.

Tags: