Life

“Copil mic, cadou mare”. Ce i-a cumpărat Gina Pistol micuței Josephine, de Crăciun?

Gina Pistol (41 de ani) este o mamă foarte atentă, care se pregătește din timp pentru primul Crăciun petrecut alături de fiica sa și a lui Smiley, Josephine Ana.
21.12.2021 | 10:16
Copil mic cadou mare Ce ia cumparat Gina Pistol micutei Josephine de Craciun
ADVERTISEMENT

Vedeta de la Antena 1 nu a lăsat pe ultima sută de metri cadourile pentru cea mică și a achiziționat de pe acum darul pe care micuța îl va deschide în dimineața de 25 decembrie.

Moderatoarea de la „Chefi la cuțite” i-a impresionat pe internauți cu devotamentul și iubirea pentru fiica sa, dar și pentru cadoul uriaș așezat sub bradul de Crăciun.

ADVERTISEMENT

Este vorba de o cutie foarte mare, ambalată în hârtie colorată, care ascunde un conținut foarte important. Gina Pistol nu a dezvăluit ce cadou va primi Josephine.

Gina Pistol, primul Crăciun cu fiica sa, Josephine. Ce cadou impresionant i-a cumpărat?

„Copil mic… cadou mare”, a scris Gina Pistol pe Instagram legat de cadoul achiziționat pentru primul Crăciun al fiicei sale și a cântărețului, Smiley.

ADVERTISEMENT

Blondina a împărtășit cu internauții surpriza pregătită pentru Josephine. Așa cum se poate observa este un cadou impresionant pentru micuța sa în vârstă de 9 luni.

Și aceasta nu este singura surpriză a vedetei de la Antena 1, care le-a arătat celor care o urmăresc primii pași ai fetiței sale.

ADVERTISEMENT
Gina Pistol, Josephine, cadou Crăciun
Gina Pistol, cadou impresionant pentru fiica sa, Josephine. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Gina Pistol, impresionată de fiica sa. Vedeta e mândră de Josephine

Gina Pistol este încântată de fiecare gest și moment petrecut alături de fiica sa pentru care o perioadă a renunțat la carieră. Prezentatoarea și-a dorit să nu piardă nimic din viața copilei.

„Pași mari pentru un om încă… micuț. Asta facem în fiecare zi. Dar este atât de încântată că «merge».

ADVERTISEMENT

Nu-i pot lua această bucurie chiar dacă am rămas aplecată de spate”, este mesajul lăsat de iubita lui Smiley în social media în urmă cu puțină vreme.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by GinaPistol (@ginapistol)


În momentul de față, moderatoarea de la Asia Express este extrem de fericită și se bucură de fiica sa pe care o consideră o „minune”. Vedeta nu spera să devină mamă.

Din fericire, soarta a avut alte planuri pentru celebra prezentatoare care a născut pe 9 martie 2021 o fetiță perfect sănătoasă.

ADVERTISEMENT