Life

Gina Pistol, clipe grele în miez de noapte. Ce a pățit iubita lui Smiley

21.10.2020 | 23:56
Gina Pistol clipe grele in miez de noapte Ce a patit iubita lui Smiley
ADVERTISEMENT

Gina Pistol traversează o perioadă neplăcută, lucru pe care l-a împărtășit cu fanii de pe rețelele de socializare. Blondina a mărturisit că nu are legătura cu sarcina, ci cu o ființă foarte dragă din viața ei, și anume motanul pe care-l deține de câțiva ani.

Frumoasa prezentatoare este o mare iubitoare de animale, însă de câteva zile este mâhnită că pisoiul ei nu se simte tocmai bine. Iubita artistului Smiley a dezvăluit că nu poate dormi nopțile din cauza faptului că acesta face crize de epilepsie.

ADVERTISEMENT

Gazda emisiunii „Chefi la cuțite” a fost nevoită să se trezească în creierul nopții pentru a avea grijă de pisoi, care a început să facă crize din ce în ce mai des, după ce în urmă cu ceva timp avea aceste probleme la un interval de 3-4 luni.

Gina Pistol, momente cumplite. Prin ce trece iubita lui Smiley

Vedeta Antena 1 se simte tristă când vede că animalul suferă din cauza problemelor de sănătate pe care le are de câțiva ani buni. În urmă cu ceva timp, Gina Pistol chiar l-a internat într-o clinică veterinară unde a fost îngrijit după ce a fost diagnosticat cu insuficiență renală.

ADVERTISEMENT

Moderatoarea competiției „Asia Express” a mărturisit că a învățat cum să-și trateze animalul de companie, veghindu-l ore întregi atunci când are o criză de epilepsie.

Blondina se luptă de ani buni pentru pisoi și nu-și poate imagina viața fără el, acesta fiind și motivul pentru care nu poate renunța la el, chiar dacă în curând va deveni mamă pentru prima oară.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea este extrem de receptivă la suferințele animalelor, dovadă că în urmă cu un an făcea un apel către iubitorii acestora. Partenera de viață a cântărețului din Pitești ruga stăpânii să meargă cu animalele iubite să doneze sânge.

„Dacă aveți pisicuțe mergeți cu ele să doneze sânge pentru că asta ajută foarte mult. Pisicuțele au două grupe sanguine.

ADVERTISEMENT

Uite, chiar azi când am fost la spital era cineva cu o pisicuță bolnavă și avea mare nevoie de sânge!”, spunea Gina Pistol în urmă cu ceva timp, informează cancan.ro.

ADVERTISEMENT