Life

Gina Pistol, despre posibilitatea de a mai avea un copil: “Cred că îi forțăm puțin mâna lui Dumnezeu…”

Gina Pistol (40 de ani) este întrebată tot mai des când va deveni mamă pentru a doua oară, iar acum fanii au aflat și răspunsul. Vedeta a născut o fetiță pe 9 martie 2021.
14.12.2021 | 20:49
Gina Pistol despre posibilitatea de a mai avea un copil Cred ca ii fortam putin mana lui Dumnezeu
ADVERTISEMENT

Cunoscuta prezentatoare de la „Chefi la cuțite” a vorbit despre posibilitatea de a mai avea un copil, dar iubita lui Smiley crede că ar forța mâna destinului.

Frumoasa blondină nu spera să devină mamă, medicii nu îi dădeau deloc șanse, de aceea nici nu se gândește să rămână însărcinată pentru a doua oară.

ADVERTISEMENT

Josephine Ana este un adevărat miracol pentru Gina Pistol, care se bucură din plin de momentele petrecute alături de ea, mai ales că o vreme a renunțat la aparițiile pe sticlă.

Gina Pistol, declarații despre al doilea copil. Ce a scos la iveală iubita lui Smiley

„Când nu ai copil, toată lumea te întreabă când faci un copil. «Eh, când un copil?» După ce faci un copil, nici nu a prins bine… «și al doilea copil când?».

ADVERTISEMENT

Stai să-mi revin după primul copil. Lasă-mă puțin. Nu știu… al doilea copil când o vrea Bunuțul, pentru că se știe foarte bine povestea noastră.

Cred că îi forțăm puțin mâna lui Dumnezeu cu al doilea copil. Să ne bucurăm de micuță”, a dezvăluit Gina Pistol pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Fosta vedetă Playboy a declarat în urmă cu ceva timp că avea șanse minime să devină părinte, însă partenerul ei de viață, Smiley, a încurajat-o să nu-și piardă speranța.

Blondina s-a luptat cu gurile rele o vreme lungă pentru că toată lumea o întreba când va aduce pe lume primul ei copil, fără să scoată la iveală cu adevărat ce este în sufletul ei.

ADVERTISEMENT

„Am aflat în urma unui control de rutină că am șanse foarte mici să rămân însărcinată, adică undeva la 0,1.

Această întrebare îmi tulbura liniștea ce oricum încercam să o mențin cu greu în sufletul meu și de fiecare dată îmi puneam pe chip zâmbetul social.

Răspundeam când o să fiu pregătită, când o să fie, dar numai eu știu ce era în sufletul meu”, mărturisea Gina Pistol în urmă cu ceva timp.

ADVERTISEMENT