News

Gina Pistol, despre relația cu Smiley! Ce spune vedeta Antenei 1 despre viața ei sentimentală

02.04.2019 | 16:17
Gina Pistol, despre relația cu Smiley!

Gina Pistol a vorbit despre relația cu Smiley într-un interviu acordat revistei Viva!. Deși zvonurile spun că cei doi se iubesc, niciunul dintre ei nu confirmă, însă nici nu infirmă. Unii ar spune că blondina nu are timp de dragoste, dat fiind faptul că este implicată în multe proiecte, iar cel mai mare este reprezentat de reality-show-ul ”Asia Express”.

Gina Pistol a vorbit despre relația cu Smiley

Cu toate acestea, întrebată dacă este genul de om care spune ”nu” căsătoriei și copiilor, din răspunsul vedetei Antena 1 se înțelege că și-ar face loc de așa ceva, dacă ar fi momentul potrivit. „Nu, nu sunt genul care fuge de căsătorie și de copii, dar consider că toate vor veni la momentul potrivit”, a spus prezentatoarea TV.

În urmă cu aproximativ o lună și jumătate, Gina a postat pe contul de Instagram o fotografie de tip trucaj cu ea și Smiley. Imaginea a creat cotroverse, hohote de râs, dar adunat și semne de întrebare pe care vedeta le-a lămurit astfel: „Cu siguranță era o poză trucată, chiar stângaci, pentru că așa am vrut eu să fie, iar textul completa imaginea. Eu am un umor mai ironic și îmi este greu să explic o glumă. Cei care mă cunosc și mă urmăresc au înțeles ce trebuiau să înțeleagă”, a clarificat artista.

Gina Pistol, despre relația cu Smiley! Ce spune vedeta Antenei 1 despre viața ei sentimentală
Deși zvonurile spun că cei doi se iubesc, niciunul dintre ei nu afirmă, însă nici nu infirmă

”Zvonurile nu mă mai afectează absolut deloc”

Zvonurile în viața ei sunt la ordinea zilei, astfel că, întrebată cât de mult o afectează, Gina Pistol a spus: „Zvonurile nu mă mai afectează absolut deloc, am învățat să țin cont de asta de-a lungul vieții. Mă mai deranjează uneori când anumiți oameni mă subestimează și când se croiesc povești neadevărate, doar pentru a-mi forța mâna să ies cu declarații, să contracarez ceea ce scriu ei și este fals.

Dar nu vor obține asta niciodată de la mine, pentru că am o maturitate și o inteligența emoțională. E mai bine să nu mă implic, căci viața mea este doar așa cum o știu eu și cum o știu oamenii de lângă mine”.