News

Gina Pistol, devastată de moartea lui Alex Faur! Mesajul iubitei lui Smiley

02.05.2019 | 19:16
Gina Pistol, mesaj trist dupa mpartea lui Alex Faur

Moartea lui Alex Faur a întristat-o și pe Gina Pistol, la fel ca și pe aproape toate vedetele din România, care l-au cunoscut pe tânărul milionar. Acesta s-a stins în numai trei săptămâni de când i-a fost depistată leucemia care nu i-a mai permis nici să-și vadă toți pietenii.

Mesaj trist postat de Gina Pistol în memoria lui Alex Faur

Imediat după auzul tristei vești, blondina a postat pe contul ei de Instagram o fotografie cu ea și cu Alex Faur, alături de un mesaj care i-a făcut pe mulți internauți să plângă. „Fie-ți îngerii aproape, fii în pace” a scris Gina Pistol, pe Instagram.

Problemele de sănătate ale tânărului milionar au fost semnalate de Delia, care a postat ieri un mesaj pe o rețea de socializare prin care își ruga fanii să meargă să doneze sânge pentru Ales Faur. Sute de oameni s-au dus să doneze sânge pentru bărbatul de 40 de ani, dar acest lucru nu l-a mai ajutat cu nimic.

Gina Pistol mesaj Alex Faur
Gina Pistol era prietna buna cu Alex Faur

Alex Faur, milionar excentric

Bărbatul a murit pe un pat de spital din Capitală. Alex Faur era cunoscut drept un ”băiat de oraș”, cu conexiuni în cele mai înalte cercuri. Azi era în România, mâine la o petrecere la Paris, ca mai apoi să fie văzut făcând plajă în Bahamas. Era un aventurier și nu dădea înapoi de la nimic. Avioanele private erau o obișnință pentru el, iar cele mai exclusiviste petreceri din lume nu mai aveau niciun secret pentru Alex Faur.

Mai cunoscut în România a devenit după ce a preluat creditul de peste 3 milioane de euro al Elenei Udrea și a făcut-o astfel să doarmă din nou liniștită. Averea sa era estimată la 3-4 milioane de euro de către prietenii săi, însă nu se știe cu exactitate ce bani avea tânărul excentric.