Life

Gina Pistol dezvăluie cum are grijă de sarcină: ”Le folosesc aproape zilnic”

18.11.2020 | 11:27
ADVERTISEMENT

Gina Pistol este foarte activă în mediul online și îi ține la curent pe fani în legătură cu proiectele ei, dar și cu viața personală. Vedeta a dezvăluit cum are grijă de sarcină și le-a oferit sfaturi viitoarelor mămici. 

Aflată în cea mai frumoasă perioadă din viața ei, Gina Pistol are o relație cu Smiley de mai bine de trei ani și urmează să aibă o fetiță împreună la începutul anului viitor.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea de la Chefi la Cuțite este foarte încântată și face tot posibilul pentru a avea grijă atât de ea, cât și de micuța care se va naște peste câteva luni.

Gina Pistol dezvăluie cum are grijă de sarcină

Gina Pistol își ține fanii la curent în legătură cu viața ei profesională și postează zilnic fotografii și clipuri video de la filmări. Vedeta nu ascunde anumite detalii din viața personală, cum ar fi sarcina, despre care îi informează aproape zilnic pe fani.

ADVERTISEMENT

Gina Pistol se informează mereu despre aspecte legate de sarcină și le împărtășește diverse sfaturi și viitoarelor mămici care o urmăresc. Recent, vedeta le-a dezvăluit fanelor ce aplicații folosește pentru sarcină. De asemenea, aceasta apelează la ajutorul celor care o urmăresc dacă au și alte idei de cărți sau aplicații utile pentru sarcină.

“Iar ca aplicații, sunt patru aplicații pe care le folosesc aproape zilnic, și vă pun imediat print screen cu ele, dar cel mai mult folosesc Sarcina+. Iar dacă aveți recomandări legate de cărți sau aplicații aștept cu nerăbdare”, a spus vedeta pe contul de Instagram.

ADVERTISEMENT
Gina Pistol
Gina Pistol vorbește despre sarcină. Sursa foto: Instagram

Aplicațiile utilizate de Gina Pistol pentru sarcină sunt Ovia Pregnancy, WTE, BabyCentre și Sarcina+. Aplicațiile sunt disponibile atât pentru iPhone, cât și pentru dispozitivele care au ca sistem de operare Android.

În urmă cu aproape două luni, Gina Pistol și Smiley le-au dezvăluit fanilor că urmează să devină părinți, veste care i-a încântat peste măsură. Cei doi așteaptă o fetiță, iar prezentatoarea TV are grijă de sănătatea ei mai mult decât înainte, mai ales că vârsta ei (38 de ani) reprezintă un factor de risc atunci când vine vorba de o sarcină.

ADVERTISEMENT

Însărcinată în al doilea trimestru, Gina Pistol își ține fanii la curent prin intermediul fotografiilor și filmulețelor de pe Instagram. Partenera lui Smiley se simte deja epuizată din cauza sarcinii, însă reușește să plece la filmările pentru show-ul culinar de la Antena 1 în fiecare dimineață.

ADVERTISEMENT