Life

Gina Pistol, dezvăluire dureroasă. A fost înșelată cu una dintre cele mai bune prietene

Gina Pistol este fericită și împlinită, însă în trecut a trecut prin câteva momente neplăcute. Prezentatoarea de la „Chefi la cuțite” a fost trădată de partenerul de viață.
20.11.2021 | 10:34
Gina Pistol dezvaluire dureroasa A fost inselata cu una dintre cele mai bune prietene
ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină a făcut o dezvăluire dureroasă. Vedeta de la Antena 1 a fost înșelată de iubitul ei cu una dintre cele mai bune prietene.

Iubita artistului Smiley a trecut prin momente mai puțin plăcute într-o relație anterioară, subliniind faptul că nu credea că va închide ochii la un asemenea gest.

ADVERTISEMENT

Gina Pistol nu credea că va trece peste suferința de atunci, însă i-a mai acordat o șansă respectivului, asta pentru că formau un cuplu de 6 ani.

Gina Pistol, mărturie sinceră. A fost trădată de iubit

Moderatoarea de la „Chefi la cuțite” este genul de persoană care se implică total într-o relație sentimentală, de asta durerea a fost uriașă când a aflat că a fost înșelată.

ADVERTISEMENT

„Am suferit enorm de mult. Când eram mai mică spuneam că nu o să iert niciodată un bărbat care o să mă înșele.

Viața te aduce uneori în niște situații… Am avut o relație de 6 ani. A fost o chestie foarte urâtă. Era o femeie din grupul nostru de prieteni.

ADVERTISEMENT

Într-un moment de slăbiciune, el s-a culcat cu ea. Iar eu am aflat. A fost foarte dureros”, a spus Gina Pistol în emisiunea „Dincolo de aparențe”, de la Antena Stars.

Gina Pistol și bărbații din viața ei. Cu cine s-a iubit înainte de Smiley

Vedeta de la Antena 1, pe numele ei din buletin Georgeta Pistol, și-a găsit fericirea de circa 5 ani în brațele lui Smiley, însă a bifat câteva relații sentimentale înainte.

ADVERTISEMENT

Fosta vedetă Playbiy s-a iubit cu bărbați cunoscuți din showbiz-ul autohton, printre care se numără Codin Maticiuc, Ciprian Marica, Alin Cocoș sau Bogdan Ivanov.

De asemenea, blondina a trăit o poveste de dragoste și cu omul de afaceri Nicola. Bărbatul a cerut-o inclusiv de soție, relația fiind una cu multe certuri și împăcări.

Gina Pistol și fostul logodnic au fost împreună circa 6 ani, cel mai probabil fiind vorba chiar de el legat de dezvăluirea că a fost înșelată.

ADVERTISEMENT