Life

Gina Pistol, dezvăluiri despre începutul relației cu Smiley: ”M-a atacat psihologic în primul an”

Gina Pistol a făcut dezvăluiri despre începutul relației cu Smiley. Ce a mărturisit îndrăgita prezentatoare de la Antena 1?
04.01.2023 | 09:19
Gina Pistol dezvaluiri despre inceputul relatiei cu Smiley Ma atacat psihologic in primul an
Gina Pistol și Smiley și-au ținut secretă relația o perioadă bună. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Gina Pistol și Smiley formează în prezent unul dintre cele mai celebre cupluri din showbiz și sunt, totodată, părinții unei fetițe pe nume Josephine. Începutul poveștii lor de iubire nu a fost unul ușor, o recunoaște chiar Gina Pistol.

Cum a decurs primul an de relație dintre Gina Pistol și Smiley

Frumoasa prezentatoare de la Antena 1 a mărturisit că Smiley, atunci când aveau puțin timp de când erau împreună, a atacat-o psihologic. Ulterior, lucrurile s-au mai așezat și s-au înțeles unul pe altul.

ADVERTISEMENT

Gina Pistol a făcut și o scurtă caracterizare a partenerului său, mai exact, că este introvertit și că de la el a învățat cum să aibă răbdare. Asta în timp ce ea ”are o parte întunecată”.

”Legenda spune că noi încă ne întrebăm de când suntem împreună. Mi-a luat ceva timp. M-a atacat psihologic Andrei în primul an de relație. Am o parte întunecată, mă sperii eu de mine.

ADVERTISEMENT

Andrei este un om foarte mișto, dar e introvertit, foarte greu te lasă să intre în sufletul lui. Dumnezeu l-a trimis ca să mă învețe lecția răbdării”, a spus Gina Pistol în podcastul lui Horia Brenciu, ”Lucruri simple”.

Cum s-au cunoscut Gina Pistol și Smiley

Smiley și Gina Pistol ar fi împreună din anul 2017, dar și-au confirmat relația în 2020, atunci când au aflat că vor deveni părinți. Tot în cadrul podcastului lui Horia Brenciu, Gina Pistol a mărturisit cum l-a cucerit pe artist.

ADVERTISEMENT

”Noi vorbeam așa… ne recomandam filme, una alta, înainte să fim împreună. Îi trimiteam tot felul de meme-uri din astea funny, bancuri și-l făceam să râdă. Așa l-am agățat.

Eram cu o prietenă la pensiunea părinților ei și m-a întrebat ce fac. I-am trimis o poză cu un gomboț, nu cu doi, cu unul”, a mai relatat vedeta.

ADVERTISEMENT

Îndrăgita prezentatoare a mai detaliat și că după ce i-a trimis fotografie lui Smiley cu gomboțul, s-au întâlnit și i-a gătit și lui același preparat. A fost un pas în a începe o poveste de dragoste de lungă durată.

Smiley și Gina Pistol au devenit părinți în 2021. Au împreună o fiică pe nume Josephine, care în 2023 va împlini doi ani.

ADVERTISEMENT