Life

Gina Pistol, dezvăluiri fără perdea despre relația cu Smiley: „Eu sunt maniacă”

26.05.2020 | 11:53
Gina Pistol dezvaluiri fara perdea despre relatia cu Smiley Eu sunt maniaca
ADVERTISEMENT

Gina Pistol a vorbit pentru prima oară despre relația cu Smiley pentru o cunoscută revistă de lifestyle din România și a spus  lucruri la care nu s-ar fi așteptat nimeni.

Gina Pistol, primul interviu despre relația cu Smiley

Prezentatoarea Asia Express și amfitrioana show-ului Chefi la cuțite a acordat un interviu pentru numărul din iunie al revistei Unica, dezvăluind secretele relației sale cu celebrul cântăreț.

ADVERTISEMENT

Gina a dat din casă și a spus atât aspectele pozitive cât și cele negative ale poveștii sale de iubire. A declarat, printre altele, că ea este cea cicălitoare și că nu suportă dezordinea pe care o face Andrei prin casă, însă acesta e modul în care se completează.

Acolo unde Smiley face dezordine, apare Gina ca o soacră și îl ”pedepsește”. Dincolo de aceste lucruri firești într-o relație, vedeta a povestit și cum a început povestea lor de dragoste.

ADVERTISEMENT

„Îl cicălesc pentru că nu are grijă de lucrurile lui”

Cei doi se tatonau de mai multă vreme, însă au făcut pasul cel mare doar în momentul în care s-au asigurat că sunt singuri.

„Lucrurile s-au legat foarte natural între noi în momentul în care amândoi am fost singuri”, a mărturisit Gina Pistol.

ADVERTISEMENT

„Eu sunt maniacă cu ordinea, iar el este dezordonat. După mine, fiecare lucru trebuie pus la locul lui. Ah, și îl mai cicălesc pentru faptul că nu are grijă de lucrurile lui, le lasă pe te miri unde, le pierde…

Dacă vorbim despre lucruri bune, îmi place că are răbdare și când mă aprind el știe să mă liniștească și mereu îi mulțumesc pentru asta”, a completat fostul iepuraș Playboy.

ADVERTISEMENT

„Dragostea durează atât timp cât ai grijă de ea. Cu siguranță trece prin mai multe etape, cu siguranță nu mai arată la fel după trei ani, însă crește frumos și de la an la an poți să descoperi ceva nou”, a mai spus vedeta.

 

ADVERTISEMENT