Life

Gina Pistol, dezvăluiri în lacrimi despre Nosfe. Regretatul artist apare în emisiunea Chefi la Cuțite după moartea sa

Gina Pistol a făcut dezvăluiri în lacrimi despre Nosfe, la câteva săptămâni după moartea artistului. ”Chefi la Cuțite” a difuzat imagini cu regretatul solist.
31.10.2022 | 22:47
Gina Pistol dezvaluiri in lacrimi despre Nosfe Regretatul artist apare in emisiunea Chefi la Cutite dupa moartea sa
Gina Pistol, mărturisiri în lacrimi despre Nosfe. Sursa foto: captură video ”Chefi la cuțite”, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gina Pistol a vorbit luni seară despre Nosfe, în emisiunea ”Chefi la Cuțite”, unde artistul de la ”Șatra B.E.N.Z” a participat în urmă cu șase luni. Prezentatoarea a izbucnit în lacrimi.

Gina Pistol, în lacrimi la ”Chefi la Cuțite”, după moartea lui Nosfe

Gina Pistol, vizibil afectată de pierderea faimosului interpret, a spus că Nosfe avea un suflet bun, respect și vorbea frumos cu toată lumea.

ADVERTISEMENT

”Nu pot spune ca l-am cunoscut foarte bine, dar Nosfe a fost un baiat tare fain. Am apreciat la el faptul ca vorbea frumos cu toata lumea. Avea un respect aparte, ma uitam la cat de mult bun simt are…”, a spus Gina Pistol, luni seară, la Chefi la Cuțite.

Antena 1 a difuzat emisiunea cu participarea lui Nosfe la ”Chefi la Cuțite”

Spusele moderatoarei au avut loc în contextul în care Antena 1 a transmis luni seară imagini cu Nosfe de la participarea sa, de la emisiunea culinară, care a fost și ultima lui apariție la TV. La ”Chefi la Cuțite”, Nosfe a luat parte cu soția sa și a fost selectat în etapa echipelor.

ADVERTISEMENT

”Acum șase luni filmam emisiunea care se va difuza în seara asta. Atunci ni se alătura Nosfe, un băiat foarte bun, foarte sociabil…

Nu-mi vine să cred, acum șase luni filmam, ne distram, râdeam, glumeam, apoi am auzit că nu mai este…rămân fără cuvinte”, a declarat și Sorin Bontea.

ADVERTISEMENT

”Spun sincer că mi-e greu să vorbesc de Nosfe. A fost un băiat cu un bun simț incredibil, soț, tată, artist. Nosfe a fost unul dintre cei mai cumsecade bărbați pe care i-am cunoscut. Bărbat în adevăratul sens al cuvântului!”, a adăugat și Florin Dumitrescu.

Darius Crețan, pe numele real, a murit pe data de 16 octombrie, la scurt timp după ce a sosit acasă, de la un concert. Solistul a suferit un infarct, iar medicii nu l-au mai putut readuce la viață.

ADVERTISEMENT

Nosfe avea doar 37 de ani și a lăsat în urma lui atât o soție, cât și o fetiță, în vârstă de 7 ani.

ADVERTISEMENT