Life

Gina Pistol, dezvăluiri inedite despre fetița sa. Ce face Josephine la vârsta de 6 luni

Gina Pistol a vorbit recent despre rolul de mamă și cum se descurcă cu micuța Josephine, care pe 9 septembrie va împlini 6 luni de când a venit pe lume.
07.09.2021 | 19:58
Gina Pistol dezvaluiri inedite despre fetita sa Ce face Josephine la varsta de 6 luni
Gina Pistol, dezvăluiri inedite despre fetița sa. Ce face Josephine la vârsta de 6 luni. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Blondina se declară un părinte relaxat, care visează să aibă o relație foarte frumoasă și unită cu copilul său. Vedeta vrea în primul rând să-i fie prietenă fiicei sale.

Iubita lui Smiley nu se plânge de greutățile de părinte pentru că are un ajutor de nădejde în persoana cântărețului, care este foarte atent la nevoile bebelușului.

ADVERTISEMENT

Acesta este și motivul pentru care prezentatoarea de la Antena 1 se descurcă de minune cu rolul de mamă. Gina Pistol este implicată 100% în creșterea lui Josephine.

Gina Pistol, mărturie despre viața de mamă. Josephine are deja 6 luni

„Sunt foarte relaxată, îmi doresc să fiu genul de mamă care înainte de toate să-i fie prietenă, să fiu genul de mamă care dacă i se întâmplă ceva și de bine și de rău să fiu prima persoană pe care se gândește să o sune.

ADVERTISEMENT

Vreau să fiu o mamă cool, să plec în drumeții cu fiica mea, acel tip de mamă. Trebuie să te echilibrezi ca om ca să fii o mamă bună”, a dezvăluit Gina Pistol într-o emisiune de la Antena Stars.

Prezentatoarea de la Antena 1 se bucură de momentele frumoase alături de fiica sa și a lui Smiley. Josephine este un copil cuminte, care nu le dă mai dureri de cap faimoșilor săi părinți.

ADVERTISEMENT

Gina Pistol, despre fiica sa: ”Avem un copil foarte cuminte”

Micuța în vârstă de 6 luni doarme toată noaptea, singurele neplăceri de care au avut parte cei doi părinți la un moment dat au fost colicii, dar au trecut.

În prezent, Josephine este puțin agitată pentru că îi cresc dinții de lapte, dar cu toate astea Gina Pistol se declară mulțumită că are un bebeluș extrem de cuminte.

ADVERTISEMENT

„Avem un copil foarte cuminte, au fost câteva episoade de colici, ne-am panicat amândoi, acum îi ies dințișorii, e mai mârâită. Ne lasă să dormim noaptea, să ne odihnim.

Majoritatea spun că seamănă cu Andrei, dar are și ceva de la mine. Zâmbetul și nasul sper. Ne dorim să fi luat ce este mai bun de la amândoi”, a mai spus moderatoarea de la Asia Express, mai arată sursa menționată.

Cu această ocazie Gina Pistol a scos la iveală și faptul că este pregătită să revină pe sticlă. Vedeta va prezenta emisiunile „Chefi la cuțite” și „Asia Express” chiar de sezoanele următoare.

ADVERTISEMENT