Life

Gina Pistol, din nou în vizorul fanilor. Fotografia care a cauzat un război pe Instagram

22.04.2021 | 14:36
Gina Pistol din nou in vizorul fanilor Fotografia care a cauzat un razboi pe Instagram
Gina Pistol, din nou în vizorul fanilor. Fotografia care a cauzat un război pe Instagram Sursă foto: Captură Youtube
ADVERTISEMENT

Gina Pistol a intrat de nou în vizorul fanilor. Vedeta a distribuit o fotografie care a cauzat un adevărat război pe Instagram.

Partenera de viață a lui Smiley nu este la primul episod de acest fel. Internauții găsesc motive să o critice pe proaspăta mămică la aproape fiecare postare a acesteia.

ADVERTISEMENT

De această dată, însă, problema este una care ridică semne de întrebare. Gina Pistol a distribuit o fotografie în care pisica apare în apropierea pătuțului micuței, iar comentatorii de meserie au sesizat imediat un subiect de dispută.

Gina Pistol, din nou în vizorul fanilor. Fotografia care a cauzat un război pe Instagram

Gina Pistol și pisica
Gina Pistol și pisica, fotografia care a cauzat război pe Instagram
Sursa foto: Instagram

Gina Pistol a distribuit o imagine în care apare și pisica acesteia în apropierea pătuțului fetiței ei. Gurile rele au observat instant posibilitatea de a face scandal și i-au atras atenția prezentatoarei de la Chefi la cuțite că nu ar fi sănătos pentru copilă să aibă o pisică în preajmă.

ADVERTISEMENT

„Fără pisică, oricât de vaccinată și super îngrijită ar fi, fără!”, a comentat un internaut. Ce a urmat a fost un adevărat război.

Prima care a vrut să lămurească problema a fost chiar partenera de viață a lui Smiley: „Gosha stă la distanță de copil. Este vaccinat, deparazitat. Eu aleg să-mi cresc copila așa”.

ADVERTISEMENT

„Cunosc foarte multe persoane care au căței și pisici care cresc alături de copilași mai mari sau mai mici și toți sunt bine sănătoși. Atât fizic cât și psihic,” a răspuns Gina Pistol, încercând să lămurească rapid problema.

Nu a fost, însă, așa ușor. Iubitorii de animale, dar și ceilalți admiratori ai prezentatoarei au sărit să-i ia apărarea acesteia, iar numărul de replici strâns de respectivul comentariu au fost numeroare și au inclus critici și jigniri. La un punct, proaspăta mămică s-a văzut nevoită să intervină, pentru a liniști apele. Ea a precizat că nu crede că observația respectivă a fost făcută cu răutate, dar a explicat și că nu-și dorește sfaturi fără să le ceară.

ADVERTISEMENT

Prezența animalelor în apropierea celor mici a fost un subiect îndelung discutat. Unii oameni au fost de părere că micuții se pot îmbolnăvi, în special din cauza părului, în timp ce alții au fost de părere că patrupedele îi ajută pe copii să obțină un sistem imunitar puternic.

De aceeași părere sunt și specialiștii: „s-au făcut studii legate de așa zisul risc al expunerii copiilor la părul de animale de companie și s- a văzut că acești copii care în primii ani de viață au venit în contact cu animale de companie, sunt de fapt protejați pentru a dezvolta boli alergice ulterior în viață. Așa zisă teoriei a igienei. Suntem mai dispuși să facem boli alergice, atunci când vorbim de un mediu controlat, igienizat excesiv și cu substanțe foarte puternice,” a spus Mihaela Niţă, medic pediatru pentru Digi24.

ADVERTISEMENT
Tags: