Life

Gina Pistol, emoționată după înlocuirea de la Asia Express 4. I-au dat lacrimile când a văzut mesajele primite

Gina Pistol a fost emoționată până la lacrimi când a văzut mesajele primite după înlocuirea de la Asia Express 4.
22.05.2021 | 16:49
Gina Pistol emotionata dupa inlocuirea de la Asia Express 4 Iau dat lacrimile cand a vazut mesajele primite
Gina Pistol, emoționată după înlocuirea de la Asia Express 4. I-au dat lacrimile când a văzut mesajele primite Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Gina Pistol este una dintre cele mai îndrăgite vedete TV. Pentru trei sezoane a fost gazda îndrăgitei emisiuni Asia Express. Recent a devenit mămică și nu va putea participa la filmările sezonului 4.

Chiar dacă nu mai face parte din echipa emisiunii, fanii și colegii i-au trimis o mulțime de mesaje, care au emoționat-o până la lacrimi.

ADVERTISEMENT

Gina Pistol, emoționată după înlocuirea de la Asia Express 4

Iubita lui Smiley a fost nevoită să renunțe pentru o perioadă la proiectele în care era implicată, Asia Expres și Chefi la Cuțite. Gina Pistol a devenit mămică și îi dedică tot timpul micuței Josephine.

Chiar dacă anul acesta nu va participa la Asia Expres 4, vedeta a primit o mulțime de mesaje de la fanii emisiunii și de la colegi. Gina Pistol a recunoscut că acestea au emoționat-o foarte tare, făcând-o să-și reamintească momentele trăite în ultimii ani.

ADVERTISEMENT

Mesajul emoționant al Ginei Pistol

Vedeta a postat un mesaj pe contul său de socializare dedicat foștilor colegi și fanilor.

“Colegii mei, dar cred că și concurenții sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru aventura Asia Express. Doamne… îmi imaginez cum era ziua de dinaintea plecării.

Ești foarte agitat, stresat, verifici încă o dată bagajele, pentru că oricum ai făcut-o de 1.270 de ori, verifici dacă ai achitat toate facturile, îți iei la revedere de la cei dragi și ai așa o nerăbdare în suflet.

ADVERTISEMENT

Dar să știți că mă gândesc la voi și o să-mi lipsească aventura asta. Voiam să vă spun să aveți grijă de voi și să vă întoarceți cu bine acasă și să-mi trimiteți 5.760 de poze de unde sunteți, că dacă nu, vă bat.

Și mai aveam să vă spun ceva. A, da, simpaticilor, Asia Express continuă.  Nu-mi mai dați mesaje că mă faceți să plâng! Vă mulțumesc frumos pentru aprecieri, băi. Însă acum trebuie să stau cu ea, cu fiica mea, pentru că are nevoie de mine”,  a scris Gina Pistol pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Locul Ginei Pistol a fost luat de Irina Fodor. Anul acesta concurenții vor merge pe Drumul Împăraților în mai multe țări, printre care: Turcia, Azerbaidjan și Georgia. Asia Express se va difuza în toamnă. Anul trecut emisiunea nu s-a putut filma din cauza pandemiei de coronavirus.

Vedetele care au acceptat provocarea sunt: Connect-R și Shift, Lidia Buble și sora ei, Estera, Cosmin Natanticu și soția lui, Eliza, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța, Mihai și Elwira Petre, Alexandra Ungureanu și mama ei, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cuza și Emi de la Noaptea Târziu, Lorelei și Zarug.

ADVERTISEMENT