Life

Gina Pistol, filmare amuzantă cu fiica sa și a lui Smiley. Cum apare micuța Josephine

Gina Pistol le-a arătat fanilor o postare specială cu fetița sa și a artistului, Smiley. Prezentatoarea de la Chefi la cuțite a distribuit o filmare amuzantă.
21.04.2022 | 12:40
Gina Pistol filmare amuzanta cu fiica sa si a lui Smiley Cum apare micuta Josephine
Gina Pistol, videoclip special cu Josephine. De ce s-a amuzat vedeta de la Antena 1. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină se ocupă îndeaproape de creșterea fiicei sale, care a venit pe lume pe 9 martie 2021, dovadă că realizează frecvent imagini și videoclipuri cu activitățile și momentele speciale pe care le are alături de micuță.

Gina Pistol, videoclip special cu Josephine. De ce s-a amuzat vedeta de la Antena 1

Gina Pistol a distribuit o filmare inedită în care fiica sa și a lui Smiley se bucură de muzică. Josephine Ana este înconjurată de sunete încă de când s-a născut, cântărețul dezvăluind că îi cântă micuței sale foarte des.

ADVERTISEMENT

Moderatoarea de la Antena 1 a imortalizat momentul în care fetița dansează pe o melodie dedicată celor mici, și anume Oac oac diri diri dam, deși în urmă cu ceva vreme artistul spunea că folosește alte piese pentru fiica sa.

Videoclipul a fost pe placul fanilor care s-au bucurat să o vadă pe copila în vârstă de 1 an și o lună. Gina Pistol este fericită și împlinită de când a devenit mamă, în ciuda faptului că medicii nu i-au deloc șanse să rămână însărcinată.

ADVERTISEMENT

Smiley, program pentru dezvoltarea fiicei sale

Smiley, partenerul de viață al Ginei Pistol, a povestit în urmă cu ceva vreme cum o ajută pe fiica sa, Josephine, să-și dezvolte creierul. Vedeta de la Pro TV a dezvăluit programul pe care-l folosește din primele luni de viață ale fiicei sale.

„Am descoperit programul Nuryl, care este dezvoltat de un muzician. Tipul ăsta a făcut programul pe copilul lui. În timpul ăsta, între 6 luni și 3 ani, i-a pus high information music, ce ajută la dezvoltarea creierului copilului.

ADVERTISEMENT

Adică i-a pus jazz, muzică clasică, experimentală. Am ascultat și eu, este extrem de obositor pentru noi. Sunt numai instrumente muzicale, sunete naturale,  dar muzica jazz sau simfonică are multă informație muzicală și dificilă.

Sunt chestii ciudate. Pentru copil – care nu știe cu ce că compare – e normal,  el absoarbe informația asta și îl va ajuta să dezvolte altfel creierul și sinapsele”, a mărturisit juratul de la SuperStar România în podcast-ul moderat de Mihai Morar.

ADVERTISEMENT