Life

Gina Pistol, fotografie emoționantă alături de fiica ei. Cum a fost surprinsă Josephine: „Știu că poate-i prea mult”

Gina Pistol a postat o fotografie emoționantă alături de fiica ei. Iată cum a fost surprinsă micuța Josephine.
17.08.2021 | 08:47
Gina Pistol fotografie emotionanta alaturi de fiica ei Cum a fost surprinsa Josephine Stiu ca poatei prea mult
ADVERTISEMENT

Gina Pistol a postat o fotografie emoționantă alături de Josephine. Iubita lui Smiley le-a spus internauților că are telefonul plin de fotografii cu fiica ei de când a venit pe lume.

Prezentatoarea de la Antena 1 nu postează imagini cu chipul micuței pe rețelele sociale. Chiar dacă internauții nu îi văd fața, mereu se bucură să o vadă pe Gina Pistol împreună cu fetița ei, în diverse ipostaze.

ADVERTISEMENT

Gina Pistol, fotografie emoționantă alături de fiica ei. Cum a fost surprinsă Josephine

Gina Pistol a postat o nouă fotografie emoționantă alături de Josephine, spunându-le fanilor că telefonul ei este plin de poze cu micuța.

Smiley și Gina Pistol își mențin decizia de a nu posta imagini cu chipul fetiței lor, în ciuda insistențelor internauților. Deși fața nu i se vede, Josephine este mereu apreciată de fanii celor doi îndrăgostiți.

ADVERTISEMENT

„Știu că poate-i prea mult (pentru unii dintre voi), însă toate pozele-s cu ea. Sfârșit de vară, 2021. Eu si fiica. Vedere de la mare”, a scris Gina Pistol pe Instagram, în dreptul fotografiei cu fiica sa.

Gina Pistol și fiica ei, Josephine
Gina Pistol și fiica ei, Josephine. Sursa foto: Instagram

Frumoasa blondină a recunoscut că viața ei s-a schimbat foarte mult de când a devenit mamă. Chiar dacă a fost greu la început, Gina Pistol este mai fericită ca niciodată și își iubește fetița mai mult decât orice.

ADVERTISEMENT

Micuța i-a dat putere să treacă peste toate momentele în care s-a simțit depășită de situație de când a devenit mămică.

De ce refuză Smiley și Gina Pistol să posteze imagini cu chipul fiicei lor

Smiley și Gina Pistol sunt în al nouălea cer de când au devenit părinți. Cei doi vor să-și protejeze fetița și nu postează pe rețelele sociale fotografii cu chipul micuței.

ADVERTISEMENT

La un moment dat, Smiley a explicat că va posta imagini și clipuri video cu micuța doar atunci când ea va cere acest lucru. Scopul lor este să o protejeze pe cea mică și au ales să-i țină fața „ascunsă” din motive de siguranță.

„Pentru mine este foarte clar. În momentul în care îmi va spune cu cuvintele ei că își dorește neapărat să ajungă pe Tik Tok, atunci o să apară și ea pe Tik Tok.

Decomadată nu înțeleg ce îmi spune. Ea zice ceva, dar nu știu exact ce spune”, a declarat Smiley pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT