Life

Gina Pistol, fotografie emoționantă cu fiica sa și a lui Smiley. Cum arată acum micuța Josephine

Gina Pistol și Smiley sunt mai fericiți ca oricând. Au devenit părinți pentru prima oară, iar fiica lor, Josephine, are grijă să le ofere celor doi momente de neuitat.
07.11.2022 | 07:35
Gina Pistol fotografie emotionanta cu fiica sa si a lui Smiley Cum arata acum micuta Josephine
Gina Pistol și Smiley se pot declara doi părinți împliniți. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Gina Pistol și Smiley sunt împreună de cinci ani de zile, iar anul trecut, cei doi au devenit părinți. Din postările celor doi înțelegem că Josephine i-a apropiat mai mult și de asemenea i-a făcut și mai fericiți.

Gina Pistol, fotografie emoționantă cu fiica sa, Josephine

Gina Pistol este extrem de activă pe rețelele de socializare. Prezentatoarea de la Chefi la Cuțite își ține constant fanii la curent cu tot ceea ce face și așa s-a întâmplat și de această dată.

ADVERTISEMENT

Recent, Gina Pistol a publicat o fotografie pe contul personal de Instagram, alături e fiica sa și a lui Smiley.

Imaginea este una cât se parte de emoționantă. Vedeta își ține în brațe fiica și o pupă pe frunte, cu zâmbetul pe buze, iar comentariile și aprecierile nu au încetat să apară.

ADVERTISEMENT

Gina Pistol a adunat în doar câteva ore aproape 20.000 de aprecieri, iar fanii i-au făcut nenumărate complimente. O internaută spre exemplu i-a scris vedetei că deși nu este ușor să fii mamă, sacrificiul merită la finalul zilei.

”Nu este ușor să fi mama.. Dar sunt momente pentru care se merită orice sacrificiu”, este unul dintre comentariile primite de iubita lui Smiley.

ADVERTISEMENT
Gina Pistol, fotografie emoționantă alături de fiica sa și a lui Smiley, Josephine. Sursă foto: Instagram
Gina Pistol, fotografie emoționantă alături de fiica sa și a lui Smiley, Josephine. Sursă foto: Instagram

Amintim faptul că în urmă cu doar câteva luni, Gina Pistol și Josephine au plecat într-o vacanță, însă fără Smiley.

Gina Pistol a plecat în vacanță cu Josephine, fără Smiley

Artistul avea mai multe concerte și câteva emisiuni, motiv pentru care, vedeta Chefi la Cuțite a decis însă să petreacă puțin timp de calitate cu fiica ei.

ADVERTISEMENT

Inclusiv Josephine a fost extrem de încântată de vacanța la mare, iar mama ei i-a promis și o vacanță în trei, însă de anul viitor.

”I-a plăcut foarte mult (n.r lui Josephine) și erau foarte mulți copii! (…) Andrei nu a putut veni. A avut concerte, filmări… Vom mai avea vacanțe, sper eu.

Cred că în ianuarie o să plecăm toți trei la soare, la mare, dar cât a fost vara asta, din păcate, nu am avut ocazia să mergem toți trei”, povestea Gina Pistol, pentru Antena Stars.

ADVERTISEMENT