Life

Gina Pistol, hărțuită de când a născut. Ce mesaj de disperare a transmis blondina

Gina Pistol a făcut o dezvăluire incredibilă în urmă cu foarte puțin timp. Frumoasa blondină a mărturisit că primește mesaje dubioase de la diferite persoane din mediul online.
23.07.2021 | 21:04
Gina Pistol hartuita de cand a nascut Ce mesaj de disperare a transmis blondina
ADVERTISEMENT

Vedeta este hărțuită de când a devenit mamă pentru prima oară, în urmă cu aproximativ 5 luni. Prezentatoarea de la Antena 1 susține că majoritatea mesajele au legătură cu fiica sa, Josephine Ana.

Blondina a dezvăluit cu această ocazie și care este motivul pentru care nu-și expune copilul pe rețelele de socializare, reușind să tragă un semnal de alarmă în acest sens.

ADVERTISEMENT

Gina Pistol susține că sunt foarte multe femei agresive, care o ceartă pentru că nu-i arată chipul fiicei sale și a cântărețului Smiley, pe numele său real Andrei Tiberiu Maria.

Motivul pentru care Gina Pistol nu-și expune copilul în online. Vedeta este hărțuită

Mai mult decât atât, vedeta de la Antena 1 a povestit că a avut parte de incidente neplăcute și în viața reală, nu numai în mediul virtual. Gina Pistol s-a trezit cu femei agresive la poartă.

ADVERTISEMENT

„Postasem unul dintre mesaje după care l-am șters și l-am repostat, e ca un semnal de alarmă, nu mi se par normale astfel de mesaje.

Se vede clar că doamna respectivă are o problemă și nu aș mai vrea să explic de ce nu vreau să-mi arăt copilul în lumea asta virtuală, uite de aia.

ADVERTISEMENT

De obicei cei care mă ceartă că nu-mi arăt copilul sunt oameni agresivi, foarte agramați și oameni care au probleme. 

Ceea ce mă întristează e că în lumea asta virtuală sunt și copii și adolescenți, oameni mai sensibili la astfel de mesaje, energii.

ADVERTISEMENT

Și asta cu mesajele e că pot să le dau block, dar m-am trezit cu femei de genul ăsta și la poartă…asta e trist”,  a spus blondina pe Instagram.

Gina Pistol, conștientă de pericolul din online

Iubita lui Smiley este perfect conștientă de pericolele din mediul virtual atât în rândul copiilor, cât și a adulților, motivându-și în felul acesta decizia de a-și ține copilul departe de ochii curioșilor.

În plus, Gina Pistol este foarte strictă și în ceea ce-i privește pe cei care o vizitează sau intră în contact cu Josephine. Nimeni nu are voie să o fotografieze sau să postează poze cu micuța sa.

ADVERTISEMENT