Life

Gina Pistol i-a transmis un mesaj special lui Cătălin Scărlătescu. Surpriza cu care l-a impresionat

Gina Pistol i-a transmis un mesaj special lui Cătălin Scărlătescu, pe care l-a făcut public pe rețelele de socializare.
17.07.2021 | 22:10
Gina Pistol ia transmis un mesaj special lui Catalin Scarlatescu Surpriza cu care la impresionat
Gina Pistol i-a transmis un mesaj special lui Cătălin Scărlătescu. Surpriza cu care l-a impresionat. Sursa foto: Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Gina Pistol a postat pe pagina sa de Instagram un mesaj special pentru Cătălin Scărlătescu. Aflată la mare, vedeta s-a gândit la colegul său de la Chefi la cuțite.

Gina Pistol, mesaj special pentru chef Cătălin Scărlătescu

Astfel, ea a postat pe rețelele de socializare un clip video cu marea, alături de care a postat și un mesaj. „Marea întreabă de tine, Cătăline, Cătăline”, a scris vedeta, în dreptul imaginilor.

ADVERTISEMENT

Gina Pistol și Cătălin Scărlătescu au avut mereu o relație apropiată și tocmai din această cauză, la un moment dat, chiar s-a crezut că între ei doi există mai mult decât o relație de prietenie.

Gina Pistol i-a transmis un mesaj special lui Cătălin Scărlătescu
Gina Pistol i-a transmis un mesaj special lui Cătălin Scărlătescu. Sursa foto: Instagram

Aceștia făceau glume pe această seamă și chiar își luau în serios rolurile în cadrul emisiunii Chefi la cuțite, unde au existat diverse scene care puteau să îi facă pe fani să creadă că între cei doi este mai mult decât o relație de colegialitate.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre scenele în care Gina Pistol venea în platou, la jurizări și îi acorda o atenție deosebită lui chef Cătălin Scărlătescu, căruia îi adresa și diverse apelative drăgăstoase, acesta fiind un lucru pe care îl fac cei îndrăgostiți.

Mai mult, la un moment dat, gluma s-a transformat în ceva palpabil, când în cadrul emisiunii s-a organizat o ceremonie în care Gina Pistol și Cătălin Scărlătescu s-au „căsătorit”.

ADVERTISEMENT

Gina Pistol, declarații despre relația ei cu Cătălin Scărlătescu. Ce a fost între ei, de fapt

Totuși, Gina Pistol a dezvăluit că ei se iubesc, dar doar ca prieteni, iar toate aceste glume pe care le făceau ei pe platou au fost înțelese greșit, iar oamenii au interpretat că ei sunt iubiți.

„Scărlătescu este un om minunat. Este un om foarte sensibil. Îmi este foarte drag, e ca fratele meu mai mare.

ADVERTISEMENT

Nu vorbim în fiecare zi, dar vorbim destul de des la telefon, ieșim mâncăm, mai ieșim seara la o petrecere.

Și atât. Avem noi glumele noatre care au fost înțelese greșit. Îmi este prea dragă relația pe care o am eu acum cu el încât nu aș duce-o mai departe.

Nici nu a fost vorba de relație, alea sunt glumele noatre. Eu îl simpatizez, el mă simpatizează și atât. Ne simțim bine, are simțul umorului la fel ca și mine, râdem. Nu suntem iubiți”, a spus Gina Pistol, pentru Viva.

ADVERTISEMENT