Life

Gina Pistol, imagine de colecție din copilărie. Cât de simpatică era iubita lui Smiley la 2 ani

Gina Pistol a postat o imagine de colecție din copilărie, iar fanii au văzut cum arăta iubita lui Smiley la vârsta de doi ani.
04.06.2021 | 08:48
Gina Pistol imagine de colectie din copilarie Cat de simpatica era iubita lui Smiley la 2 ani
ADVERTISEMENT

Gina Pistol a făcut publică o imagine de colecție din copilărie, de pe vremea când avea doar doi ani. Iubita lui Smiley i-a surprins plăcut pe urmăritori.

Prezentatoarea de la Antena 1 este mai fericită ca niciodată. În urmă cu aproape trei luni, blondina a dat naștere unei fetițe, Josephine Ana, care îi aduce zâmbetul în fiecare zi.

ADVERTISEMENT

Smiley și Gina Pistol sunt foarte implicați în creșterea micuței și fiecare are rolul său. Chiar dacă a fost greu la început, cei doi s-au obișuit cu viața de părinți.

Gina Pistol, imagine de colecție din copilărie. Cât de simpatică era iubita lui Smiley la 2 ani

Gina Pistol le-a dezvăluit fanilor cum arăta atunci când avea doar doi ani. Recent, blondina i-a surprins pe internauți cu o ipostază în care nu au văzut-p până acum.

ADVERTISEMENT

De Ziua Copilului, iubita lui Smiley le-a spus fanilor că fiica ei a crescut foarte mult în trei luni. În plus, ziua de 1 iunie a fost cu totul diferită anul acesta, fiind prima alături de micuța Josephine.

Cu o tunsoare bob și cu zâmbetul la purtător, Gina Pistol și-a păstrat trăsăturuile fizice și acum, la vârsta de 40 de ani.

ADVERTISEMENT
Gina Pistol în copilărie
Gina Pistol la 2 ani. Sursa foto: Instagram

Gina Pistol, dezvăluiri despre viața de mămică

Gina Pistol și-a luat „vacanță” de la emisiunile pe care le prezintă la Antena 1, „Chefi la Cuțite” și „Asia Express”, pentru a fi alături de fetița ei.

Prezentatoarea nu și-a uitat fanii și păstrează legătura cu ei prin intermediul rețelelor de socializare, unde postează aproape zilnic.

ADVERTISEMENT

Recet, vedeta a dezvăluit, în exclusivitate pentru FANATIK, cum este viața de mămică. Viața Ginei Pistol s-a schimbat radical în luna martie, atunci când s-a născut primul ei copil.

„La început, a fost mai greu, așa cum cred că s-a întâmplat oricărei mame. Dar, vă spun sincer, totul este minunat, absolut minunat, mă bucur enorm că am această minune în viața mea.

Fiecare lucru, indiferent cât e de mic, mă bucură la ea. Fiecare grimasă, fiecare gângurit, fiecare zâmbet, tot ce ține de ea. Probabil că așa simt toate mamele, dar, acum, sunt mai fericită ca niciodată”, a declarat Gina Pistol pentru FANATIK.

Smiley și Gina Pistol încă nu-și doresc să-i expună chipul lui Josephine pe rețelele sociale.

Decizia a fost luată, iar micuța va apărea complet doar atunci când își va dori ea acest lucru, așa că fanii celor doi îndrăgostiți mai au de așteptat.

ADVERTISEMENT