Life

Gina Pistol, imagine emoționantă cu fiica sa. În ce ipostază a pozat-o pe micuța Josephine

Gina Pistol este topită după fiica sa, Josephine Ana, venită pe lume pe 9 martie 2021. Prezentatoarea de la Antena 1 a făcut o dezvăluire emoționantă despre micuța sa și a artistului Smiley.
17.06.2021 | 16:52
Gina Pistol imagine emotionanta cu fiica sa In ce ipostaza a pozato pe micuta Josephine
ADVERTISEMENT

Blondina a postat o nouă imagine emoționantă cu fetița de numai câteva luni, ipostaza fiind una surprinzătoare pentru cei care o urmăresc pe rețelele de socializare.

Vedeta a împărtășit un lucru important în ceea ce o privește pe fiica sa, pe care momentan o ține ascunsă de ochii curioșilor. Gina Pistol postează fotografii în care nu apare chipul ei, dar fanii tot sunt entuziasmați.

ADVERTISEMENT

Așa s-a întâmplat și acum când iubita lui Smiley a distribuit pe pagina de Instagram o imagine în care apare un picioruș dolofan al fiicei sale, blondina mărturisind că îi vine să o pupe mereu.

Gina Pistol, topită după micuța Josephine. Ce dezvăluire a făcut despre fiica sa

„Băi nene, mie îmi vine s-o pup întruna”, este mesajul lăsat de Gina Pistol pe InstaStory, alături de poza cu fiica sa, Josephine Ana.

ADVERTISEMENT

În plus, gazda emisiunii culinare „Chefi la cuțite” a făcut mai multe dezvăluiri despre rolul de mamă. Vedeta de la Antena 1 este foarte atentă și observă toate lucrurile pe care le face micuța sa.

Prezentatoarea de la Asia Express a mărturisit că are un bebeluș foarte vesel și care zâmbește mereu, lucru care nu poate decât să o bucure pe celebra sa mamă, dar în același timp se întreabă care este motivul.

ADVERTISEMENT
Gina Pistol, topită după fiica sa, Josephine Ana
Gina Pistol, topită după fiica sa, Josephine Ana. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Gina Pistol, mărturie despre momentele cu fiica sa. Josephine zâmbește des

Gina Pistol este curioasă să afle de ce bebelușii zâmbesc în anumite situații, ca și cum cineva i-ar face să se amuze, blondina mărturisind că și-a surprins fiica de multe ori privind în punct fix și râzând.

„Sunt cu fiica afară, aștept să doarmă ca să îi pot tăia unghiuțele. Cresc unghiuțele astea cu o viteză incredibilă. Mi-a dormit toată noaptea și eu tot vreau să adoarmă.

ADVERTISEMENT

Voiam să vă întreb de ce zâmbesc bebelușii? Eu am văzut la Josephine că se uită într-un punct din casă și zâmbește de parcă cineva se scălămbăie în fața ei, se joacă cu ea.

E ciudat. Ziua e amuzant, mă gândesc că e un îngeraș. Seara când suntem singure acasă nu e așa de amuzant. Câteodată se uită peste umărul meu și râde cu zâmbet.

Mă uit și nu e nimic. Bebelușii nu fac diferența dintre bine și rău. Sper totuși să fie un îngeraș”, a mai spus Gina Pistol în mediul online.

ADVERTISEMENT