Life

Gina Pistol, imagine inedită cu fiica sa. În ce ipostază a fost pozată micuța Josephine

25.04.2021 | 22:15
Gina Pistol imagine inedita cu fiica sa In ce ipostaza a fost pozata micuta Josephine
ADVERTISEMENT

Gina Pistol a început să publice tot mai frecvent imagini cu fiica sa, ultima fiind cât se poate de inedită. Prezentatoarea de la „Chefi la cuțite” a pozat-o pe micuța Josephine într-o ipostază cu totul ieșită din comun. 

Frumoasa blondină a vrut să le arate tuturor că este o persoană amuzantă. Pusă pe șotii, vedeta de la Antena 1 a surprins un gest neașteptat al fiicei sale și a cântărețului Smiley, ocazie cu care a lăsat și un mesaj interesant pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Mai exact, micuța Josephine ține degetele de la mână într-un fel încrucișate, Gina Pistol fiind convinsă că fetița transmite prin intermediul lor un semn sau un mesaj subtil, reacțiile fanilor fiind de-a dreptul fabuloase la vederea pozei.

Gina Pistol, pusă pe șotii. Ce imagine surpriză a postat cu Josephine

„Fiică-mea îmi transmite mesaje subtile”, a scris Gina Pistol pe Instagram, în dreptul imaginii în care apare mânuța fiicei sale, Josephine Ana.

ADVERTISEMENT

Explicațiile și comentariile internauților nu au întârziat să apară, foarte mulți oamenii fiind de părere că gestul le este adresat celor care se întreabă când o va arăta vedeta pe fiica sa, venită pe lume pe 9 martie.

„Ciuciu mai dormiți??”, „Când își ține degetul așa sau în pumn arată că îi e foame”, „Cred că mai degrabă mesajul subtil e pentru cei care ard de nerăbdare să o arătați”, sunt câteva dintre mesajele lăsate de fani.

ADVERTISEMENT
Gestul realizat de fiica prezentatoarei Gina Pistol
Gestul făcut de Josephine, fiica Ginei Pistol. Sursa foto: Instagram.com

Referitor la întrebarea care este pe buzele tuturor în momentul de față: cu cine seamănă fiica Ginei Pistol, prezentatoarea este convinsă că are trăsături atât de la ea, cât și de la partenerul ei de viață. Per total, blondina crede că micuța este foarte expresivă și haioasă.

„Voi încerca să vă răspund la întrebarea: «Cu cine seamănă asta mică?». Băi, nu ne dăm seama. Unii zic că seamănă cu Andrei, eu zic că seamănă cu mine. Bine, îmi doresc foarte mult să fi luat tot ce e mai bun și mai frumos de la amândoi.

ADVERTISEMENT

Ce pot să vă spun sigur este că e foarte expresivă. Și cred că o să devină o fetiță foarte simpatică și haioasă. Este foarte expresivă. Are ochii gri. Sunt încă gri. Mai deschis. S-au mai deschis acum”, a spus gazda de la „Chefi la cuțite” la un moment dat.

ADVERTISEMENT