Life

Gina Pistol, imagini neretușate în costum de baie. Cum arată la două luni după ce a născut

Gina Pistol s-a afișat în toată splendoarea, în costum de baie, la mai bine de două luni după ce a devenit mamă. Vedeta a vorbit despre schimbările prin care a trecut organismul ei în ultima vreme.
21.05.2021 | 15:32
Gina Pistol imagini neretusate in costum de baie Cum arata la doua luni dupa ce a nascut
ADVERTISEMENT

Fosta prezentatoare de la „Chefi la cuțite” a avut curaj să pozeze într-un body negru, mulat pe corp, la scurt timp după ce a revenit la greutatea de dinainte de a rămâne însărcinată. Blondina apare într-o poză care nu a suferit niciun fel de retuș.

Iubita cântărețului Smiley susține că multă vreme a fost în căutarea siluetei perfecte, însă ulterior a înțeles ce este mai bine pentru ea. Așa a ajuns Gina Pistol să se accepte cu plusuri și minusuri, mai ales după ce a aflat că va fi mamă.

ADVERTISEMENT

Gina Pistol, schimbări majore după ce a născut. Cum i s-a modificat silueta

„De-a lungul timpului, corpul nostru trece prin tot felul de schimbări. Cu toate ne dorim «perfecțiunea», acea perfecțiune pe care o vedem în online, pe sticlă sau prin reviste. De foarte multe ori am pus presiune pe mine și pe corpul meu, mai ales pentru că sunt persoană publică.

Cu trecerea anilor, însă, am învățat să mă accept și să fac «pace» cu mine. Evident că toate ne dorim să fim frumoase și susțin cu desăvârșire munca pentru o versiune mai bună a noastră, însă, totul prin răbdare și acceptare”, a scris Gina Pistol pe pagina sa de Instagram.

ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină mărturisește că nu s-a uitat la kilogramele în plus acumulate în timpul sarcinii, asta pentru că s-a gândit numai la minunea care creștea în pântecele sale. Vedeta de la Antena 1 este mândră că acum are un copil care îi umple sufletul de bucurie.

Gina Pistol este mulțumită de silueta pe care o are în momentul de față, asta și pentru că a avut grijă să slăbească după ce a născut. Fosta gazdă de la Asia Express nu poate acum decât să-i ofere ofrande organismul ei.

ADVERTISEMENT

„Am trecut prin sarcină, perioada în care nu m-am blamat niciodată pentru vreun kg în plus (și am avut destule. Dar cum aș putea face asta, când acest corp mi-a oferit cea mai mare minune a vieții?

Este un templu, care a oferit dragoste și protecție timp de 9 luni copilei mele, iar acum, nu-mi mai rămâne decât să-i ofer ofrande”, a completat vedeta mesajul de pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de GinaPistol (@ginapistol)

Gina Pistol, mamă la 40 de ani. Vedeta nu mai spera la această minune

Mai mult decât atât, Gina Pistol este de părere că echilibrul interior vine numai după ce ai grijă de tine, de suflet și de corp. Fiecare persoană este unică în felul ei, mai spune blondina care ține să adauge că se simte bine cu silueta de după naștere.

Vedeta a devenit pentru prima oară mamă pe 9 martie 2021, la vârsta de 40 de ani. Iubita lui Smiley nu mai spera că i se va întâmpla acest lucru, dar iată că Dumnezeu a avut cu totul alte planuri pentru ea și așa a venit pe lume Josephine Ana.

Gina Pistol și partenerul ei de viață, pe numele său adevărat Andrei Tiberiu Maria, sunt fericiți și împliniți de când au devenit părinți. Cei doi se descurcă singuri cu creșterea bebelușului, fiecare având sarcini bine puse la punct legat de micuță.

ADVERTISEMENT