Life

Gina Pistol, impresionantă până la lacrimi de fiica ei. Ce gest a făcut Josephine: „Doamne, îmi vine să plâng”. Video

Gina Pistol, emoționată până la lacrimi. Ce gest a făcut fetița ei care aproape a făcut-o să plângă. Vedeta de la Antena 1 a povestit totul pe rețelele de socializare.
06.04.2022 | 18:21
Gina Pistol impresionanta pana la lacrimi de fiica ei Ce gest a facut Josephine Doamne imi vine sa plang Video
Gina Pistol, impresionantă până la lacrimi de fiica ei. Foto: Colaj Fanatik / Capturi Instastory
ADVERTISEMENT

Gina Pistol a povestit o nouă întâmplare din viața de mămică. Iubita lui Smiley le-a povestit fanilor un gest emoționant al fiicei sale, care a făcut-o să lăcrimeze.

Gina Pistol, emoționată până la lacrimi. Gestul făcut de fiica sa

Gina Pistol a povestit pe Instagram un episod emoționant din viața sa de familie. Prezentatoarea TV a povestit cu lacrimi în ochi că fiica ei crește foarte repede.

ADVERTISEMENT

Vedeta de la Antena 1 a spus că nu a putut să doarmă deloc, iar spre dimineață a luat-o pe fiica ei în pat. Atunci a venit surpriza care a făcut-o pe Gina Pistol să lăcrimeze: fiica ei a venit și i-a dat un pupic.

De obicei, Josephine își mai sărută părinții, dar dacă unul dintre ei o îndeamnă să facă acest lucru. De această dată, Josephine a avut inițiativa de a le da câte un pupic părinților săi, Smiley și Gina Pistol.

ADVERTISEMENT

„Simpaticilor, trebuie să vă povestesc ceva. Aseară m-am culcat foarte târziu. Pe la 6 jumătate s-a trezit Josephine. Spre dimineață am luat-o cu noi în pat, ea s-a trezit și vorbea pe limba ei. Stăteam cu ochii întredeschiși să văd ce face.

Și m-am trezit că a venit și m-a pupat. Deci îmi vine să plâng. Așa mă mai pupă când îi zic eu, acum a venit fără să îi zică nimeni nimic. Doamne, îmi vine să plâng.

ADVERTISEMENT

După l-a pupat și pe tatăl său. Bine, pe el îl pupă mai altfel că are barbă și îi e mai greu. Realizez că crește fiica mea, crește atât de repede…”, a spus vedeta, în lacrimi, pe Instastory.

Gina Pistol, distracție pe platoul de filmare de la Chefi la cuțite. Cum a fost surprinsă vedeta

Prezentatoarea emisiunii s-a distrat alături de colegii său din emisiunea Chefi la cuțite. Chef Cătălin Scărlătescu a fost filmat în timp ce le gătea acestora mici.

ADVERTISEMENT

Toți s-au bucurat de acest tip de mâncare tradițională, după cum se vede chiar pe filmările postate de chef Florin Dumitrescu pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT