Life

Gina Pistol, impresionată de burtica sa de gravidă. Cât de mult s-a îngrășat vedeta

16.01.2021 | 12:31
Gina Pistol impresionata de burtica sa de gravida Cat de mult sa ingrasat vedeta
ADVERTISEMENT

Gina Pistol este impresionată de cât de mult i-a crescut burtica de femeie gravidă în ultima perioadă. Blondina mai are doar două luni până la termen, pântecele continuând să crească până la momentul venirii pe lume a bebelușului. 

Prezentatoarea TV le-a arătat fanilor cum arată în ultimul trimestru de sarcină, dar și cât de mult a luat în greutate. Vedeta resimte sarcina și greutatea actuală, mărturisind că obosește mult mai repede când merge pe jos sau urcă treptele scărilor.

ADVERTISEMENT

Iubita cântărețului Smiley nu a precizat exact câte kilograme a luat până acum, însă a lăsat să se înțeleagă că este vorba de mai mult de 15. Gina Pistol nu este deranjată prea tare de acest aspect, mulțumind în fiecare zi pentru minunea care crește în pântecele sale.

Gina Pistol, surprinsă de burtica în creștere. Câte kilograme a luat

Gina Pistol este conștientă că burtica îi va mai crește în următoarele 2 luni, fanele sale încurajând-o în această situație. O internaută i-a scris să nu intre în panică pentru că va da jos surplusul de kilograme acumulat în toată această perioadă de sarcină.

ADVERTISEMENT

„Legenda spune c-o să mai crească…burtica ?”, a scris frumoasa blondină pe pagina de Instagram, în dreptul unei imagini în care apare într-o rochie mulată, neagră, cu burtica de gravidă la vedere.

„Oho, în ultimele 2 săptămâni simți că pocnești la propriu”, este mesajul lăsat de o internaută căreia vedeta s-a grăbit să-i răspundă.

ADVERTISEMENT

„Așa am auzit ? și eu credeam că ăsta-i maximul de volum pe care-l pot avea”, a scris Gina Pistol în mediul online, lăsând de înțeles că nu își imagina că se va îngrășa atât de mult. Și unde mai pui că se vor mai depune câteva kilograme până la naștere.

Gina Pistol, imagini cu burtica de femeie gravidă
Gina Pistol, imagini cu burtica de gravidă. Acum (stânga) și în urmă cu o lună (dreapta). Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

„Nu știu cum să vă explic ca să mă înțelegeți. Și trebuie să fac ceva, n-am cum, dar nu, nu pot să vă spun câte kilograme am, dar d-aia mi-era mie greu la urcat scări și la mers pe jos.  A fost șocul zilei.

ADVERTISEMENT

Știu că sunt mai pufoasă, dar nu mă așteptam să fie așa multe kilograme și mai am două luni. Imaginați-vă cum e să purtați, să cărați, în fiecare zi o ganteră care depășește 15 kilograme”, dezvăluia Gina Pistol în urmă cu câteva zile, pe Instagram.

ADVERTISEMENT