Life

Gina Pistol, în costum de baie în vacanță. Cum arată vedeta după ce a slăbit enorm

Gina Pistol se simte foarte bine în propria piele după ce a slăbit considerabil, dovadă că a pozat în costum de baie. Ce siluetă are vedeta de la Antena 1.
26.08.2022 | 16:01
Gina Pistol in costum de baie in vacanta Cum arata vedeta dupa ce a slabit enorm
Gina Pistol s-a pozat în costum de baie, după ce a slăbit. Ce siluetă are blondina. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fosta vedetă Playboy a renunțat la obiectele vestimentare elegante cu care și-a obișnuit fanii, cărora le-a arătat cum arată după ce a slăbit enorm. Blondina a luat în greutate în timpul sarcinii cu fiica sa și a lui Smiley.

Gina Pistol s-a pozat în costum de baie, după ce a slăbit. Ce siluetă are blondina

Gina Pistol s-a fotografiat într-un costum de baie din două piese, de culoare galbenă. Imaginea a fost realizată în timpul vacanței cu partenerul de viață, Smiley, concediul având loc fără prezența fiicei lor, Josephine.

ADVERTISEMENT

Celebra prezentatoare a show-ului culinar Chefi la cuțite a ales să imortalizeze momentul înainte de o furtună, cerul fiind destul de întunecat. Chiar și așa poza a scos la iveală silueta pe care o are după ce a slăbit considerabil.

Înainte să devină mamă, frumoasa blondină ajunsese să cântărească în jur de 80 de kilograme, fapt care a făcut-o să ia atitudine în ultima perioadă. Merge la sală și este atentă la alimentație, dovadă că a scăpat de multe kilograme.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Gina Pistol se bazează foarte mult pe un tratament de remodelare corporală care o ajută să revină la forma fizică de dinainte de sarcină. Se pare că acesta dă rezultate foarte bune pentru că vedeta de la Antena 1 arată extraordinar.

Gina Pistol, în costum de baie
Gina Pistol, în costum de baie. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Gina Pistol, o vedetă atentă la felul în care arată

Gina Pistol are numeroase rutine când vine vorba de siluetă sau de ten. Prezentatoarea de la Chefi la cuțite este extrem de atentă la felul în care arată pentru că imaginea este cea care vinde și care îi aduce contracte.

ADVERTISEMENT

„Frumusețea și naturalețea merg în tandem cu imperfecțiunea. A fi în armonie cu tine înseamnă să îți accepți și părțile pe care le îndrăgești mai puțin. 

Poate fi vorba despre niște ochi obosiți după o noapte de nesomn în care l-ai vegheat pe cel mic sau despre șolduri mai voluptoase care au susținut greutatea celui mai frumos moment, sarcina.

ADVERTISEMENT

Așa suntem noi, femeile, cu mici imperfecțiuni, dar asta nu ne împiedică să fim cea mai bună versiune a noastră”, a scris iubita lui Smiley la un moment dat pe contul de Instagram.

ADVERTISEMENT