Life

Gina Pistol, în lacrimi pe rețelele sociale. Ce a pățit iubita lui Smiley

Gina Pistol s-a afișat recent pe rețelele sociale în lacrimi, cu rimelul întins pe față. Ce a pățit iubita lui Smiley de a ajuns în această ipostază?
16.07.2022 | 18:29
Gina Pistol in lacrimi pe retelele sociale Ce a patit iubita lui Smiley
Gina Pistol, în lacrimi pe rețelele sociale. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gina Pistol a postat un clip video în care apare cu rimelul scurs pe obraji, semn că a izbucnit în lacrimi. Iubita lui Smiley postează regulat pe rețelele sociale și este foarte sinceră atunci când vine vorba despre viața personală.

Gina Pistol, în lacrimi pe rețelele sociale

Prezentatoarea de la Chefi la Cuțite a născut în martie 2021, însă arată foarte bine după sarcină, lucru pe care l-au observat și cei care o urmăresc în mediul online.

ADVERTISEMENT

Gina Pistol a fost foarte fericită în momentul în care fiica ei și a lui Smiley a venit pe lume, dar recunoaște că au fost și momente grele atât în timpul sarcinii, cât și după ce a născut.

Multe persoane îi transmit Ginei Pistol că și-a revenit foarte repede după ce a născut, iar aceasta a postat un clip video prin care le-a dat internauților de înțeles că a plâns. Mai exact, blondinei i-a curs rimelul pe obraji, însă ea zâmbea.

ADVERTISEMENT

“Ei: WOW! Ce repede ți-ai revenit după naștere. Arăți minunat!/ Eu: Da, sunt bine”, a scris Gina Pistol pe Instastory, în dreptul videoclipului în care apare plângând.

Gina Pistol lacrimi
Gina Pistol, în lacrimi pe rețelele sociale, Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik

Gina Pistol nu-și mai poate alăpta fiica

Recent, Gina Pistol a mărturisit că nu o mai poate alăpta pe Josephine, în vârstă de un an și patru luni. Iubita lui Smiley se confruntă cu niște probleme de sănătate și nu-și mai poate hrăni fiica în acest fel.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea se confruntă de ceva timp cu simptome precum, frisoane, durere-n gât, antibiotic sau moleșeală.

Blondina se tratează cu antibiotice și vrea să o dezvețe pe fiica ei să se mai hrănească de la sânul său.

ADVERTISEMENT

“Păi… durere de cap, frisoane, durere-n gât, antibiotic, moleșeală plus înțărcat! Sunt bine, cam atât despre mine. Tu cum ești? Tot așa bine?”, a transmis vedeta recent, pe pagina de Instagram.

Anul trecut, în luna martie, Gina Pistol și Smiley, care formează un cuplu de cinci ani, au devenit părinți pentru prima dată.

După ce a născut, Gina Pistol a luat o pauză de la televiziune. Astfel, vedeta nu a mai prezentat al patrulea sezon Asia Express, fiind înlocuită de Irina Fodor. Soția lui Răzvan Fodor prezintă, de asemenea, și America Express.

În schimb, Gina Pistol a revenit pe platourile de filmare ale emisiunii Chefi la Cuțite. Cel mai probabil, show-ul culinar va reveni la TV în această toamnă.

ADVERTISEMENT