Life

Gina Pistol, în ultimul trimestru de sarcină. Cât de mult i-a crescut burtica de gravidă

03.01.2021 | 14:33
Gina Pistol in ultimul trimestru de sarcina Cat de mult ia crescut burtica de gravida
ADVERTISEMENT

Gina Pistol a intrat recent în ultimul trimestru de sarcină, prezentatoarea de la „Chefi la cuțite” urmând să audă pe lume o fetiță în luna februarie. Blondina se simte foarte bine, iar burtica de gravidă i-a crescut și mai mult în ultima vreme. 

Vedeta postului de televiziune Antena 1 a fost surprinsă în urmă cu puțină vreme în plină stradă, geaca deschisă lăsând la vedere o burtică din ce în ce mai rotunjită. Fosta vedetă Playboy a apărut alături de iubitul ei, Smiley, dar și cu un alt bărbat.

ADVERTISEMENT

Cei trei au stat la discuții minute bune, Gina Pistol nefiind deranjată că era în aer liber. De altfel, prezentatoarea nu a părut să fie deranjată nici de faptul că amicul lor a tras lejer dintr-o țigară, în condițiile în care blondina este însărcinată.

Gina Pistol, mândră de burtica de gravidă. Cum arată pe ultima sută de metri

Relaxată și cu zâmbetul pe buze, Gina Pistol pare tot mai fericită de când a aflat că va deveni mamă pentru prima oară. Potrivit wowbiz.ro, vedeta a reperat paparazzii, însă a continuat să-și vadă mai departe de conversația avută cu cei doi bărbați.

ADVERTISEMENT

De altfel, blondina chiar le-a făcut cu mâna celor care o filmau și le-a zâmbit. Iubitul ei, cântărețul Smiley a recurs la același gest, semn că de când și-au oficializat relația amoroasă sunt mai deschiși legat de viața lor privată. Vezi imaginile AICI.

Gina Pistol este într-o formă fizică de invidiat, chiar dacă a luat câteva kilograme în plus în ultimele luni. Moderatoarea de la „Chefi la cuțite” se simte bine, sarcina nefăcându-i probleme foarte mari. Așadar, vedeta se mișcă în voie și este foarte activă.

ADVERTISEMENT

Cei doi îndrăgostiți au pregătit camera micuței și se gândesc la ce nume va purta aceasta. Mai în glumă, mai în serios blondina a declarat că i-ar plăcea să o cheme „Regina”, în timp ce artistul nu a părut de acord cu această alegere.

„Ne gândim și la nume din când în când. Până acum avem numai nume la mișto. La mine în familie o să fie prima fată.

ADVERTISEMENT

La noi au fost numai băieți. Mama este foarte bucuroasă că în sfârșit avem o fată în familie”, a mărturisit la un moment dat cântărețul.

ADVERTISEMENT